Få mest mulig ut av bildene dine

Les hvordan du tar, redigerer og administrerer bilder på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Ta og rediger slående bilder

Ta vare på minner med det utrolige kameraet på iPhone, iPad eller iPod touch. Deretter kan du redigere bildene direkte på enheten.

Kos deg med bildene dine over alt

Bruk iCloud til å lagre hele bilde- og videosamlingen, og hold dem oppdatert på iPhone, iPad, iPod touch, datamaskinen og på iCloud.com.

La oss komme i gang

Nå som du har tatt det perfekte bildet og har tilgang til det uansett hvor du er, kan du finne ut hvordan du får bildet til å se ut akkurat slik du ønsker.

Trenger du hjelp med Bilder eller kameraet?