Synkroniser bildene dine manuelt med Finder

Hvis du ikke bruker iCloud-bilder, kan du synkronisere bildene og videoene dine manuelt fra Mac til iPhone, iPad eller iPod touch med Finder.

Slå på Finder-synkronisering

Du kan bruke Finder på Macen til å synkronisere bilder til iPhone, iPad eller iPod touch fra Bilder-programmet eller fra en mappe på datamaskinen din. Hver gang du synkroniserer iOS-enheten med datamaskinen, oppdateres bildene og videoene på iOS-enheten din slik at de matcher albumene på datamaskinen din. Hvis du har bilder på iPhone, iPad eller iPod touch som du ikke har på datamaskinen din, kan du finne ut hvordan du importerer dem.

En iPhone som viser alternativet for å synkronisere bilder til enheten fra Bilder
  1. Åpne et Finder-vindu, og koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel.

2. Lås opp enheten.

3. Enheten vises i sidepanelet i Finder-vinduet. Klikk på enheten for å velge den.

4. Hvis du blir bedt om å godkjenne enheten din.

5. Klikk på Bilder-fanen under informasjonen til enheten.

6. Merk av i avkrysningsruten ved siden av Synkroniser bilder til enheten din fra, og velg deretter Bilder eller en mappe på Macen.

7. Velg mellom å synkronisere alle bildene og albumene dine eller bare valgte album. Du kan også velge å synkronisere bare favoritter, og om du skal inkludere videoer.

8. Klikk på Bruk nederst til høyre i vinduet. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, klikker du på Synkroniser-knappen.

Du må importere Sakte film- og Tidsforløp-videoer gjennom Bilder-programmet eller Bildeoverføring i OS X Yosemite eller nyere for at effekten skal synkroniseres via Finder. Sakte film- og tidsforløp-videoer beholder effektene sine når du bruker iCloud-bilder.

Live Photos beholder effektene når du importerer dem til Bilder i OS X El Capitan og nyere, men de mister effektene hvis du synkroniserer dem tilbake til enheten via datamaskinen.

Du kan bare synkronisere enheten med systembildebiblioteket. Hvis du har mer enn ett bildebibliotek på Macen, må du sørge for at det riktige er valgt som systembildebibliotek.

Slå av Finder-synkronisering

Hvis du ikke vil ha de synkroniserte bildene på iPhone, iPad eller iPod touch lenger, kan du slå av synkronisering i Finder, så fjernes de fra enheten. Du kan slå av synkronisering for noen av fotoalbumene eller alle på en gang.

Stoppe synkronisering av noen album

1. Åpne et Finder-vindu, og koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel.

2. Lås opp enheten.

3. Enheten vises i sidepanelet i Finder-vinduet. Klikk på enheten for å velge den.

4. Hvis du blir bedt om å godkjenne enheten din.

5. Klikk på Bilder-fanen under informasjonen til enheten.

6. Velg «Markerte album» og fjern markeringen på albumene eller samlingene du vil stoppe synkroniseringen av.

7. Klikk på Bruk.

Stopp synkronisering av alle bilder

1. Åpne et Finder-vindu, og koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel.

2. Lås opp enheten.

3. Enheten vises i sidepanelet i Finder-vinduet. Klikk på enheten for å velge den.

4. Hvis du blir bedt om å godkjenne enheten din.

5. Klikk på Bilder-fanen under informasjonen til enheten.

6. Fjern markeringen på «Synkroniser bilder», og klikk på «Fjern bilder».

7. Klikk på Bruk.

Oppdater bildene dine automatisk med iCloud

Hvis du bruker iCloud-bilder, kan du lagre alle bildene og videoene dine i iCloud. De synkroniseres sømløst på alle enhetene dine, slik at du får tilgang til biblioteket ditt på Mac, Apple TV, iPhone, iPad og til og med PC-en din. De nyeste bildene og redigeringene lastes opp automatisk når du er koblet til internett.

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker iCloud-bilder.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.