Kundestøtte for utdanning

Meld deg inn eller logg på

Kom i gang med Apple School Manager.

Distribusjonsveiledning for utdanning

Finn ut hvordan du forbereder miljøet ditt og ruller ut Apple-enheter

Brukerhåndbok for Apple School Manager

Les gjennom veiledningen for å finne ut mer om administrasjon av enheter fra en sentralisert plassering.

Skolearbeid

Hva er nytt

Oppdag de nye funksjonene og forbedringene i den nyeste versjonen av appen Skolearbeid.

Brukerhåndbøker for Skolearbeid

Finn ut hvordan du deler filer og integrerer Skolearbeid-aktiviteter i undervisning og oppgaver i klasserommet.

Klasserom

Hva er nytt

Utforsk de nyeste funksjonene og forbedringene i appen Klasserom for Mac og iPad.

Brukerhåndbok for lærere

Finn ut hvordan du setter opp klassen, ser elevenes skjermer og underviser i Klasserom.

Administrering og betaling

Beskytt enhetene dine

Finn ut hvordan du bruker Aktiveringslås og Mistet-modus på enhetene til organisasjonen din.

Apple-programmer og betalingsmåter

Finn ut hvilke Apple-programmer og betalingsmåter for utdanning som er tilgjengelige der du befinner deg.

Om personvern og sikkerhet

Alle produktene våre, deriblant produkter som er laget for bruk innen utdanning, har innebygde funksjoner og kontroller for personvern. Vi utvikler produktene våre for å begrense innsamling av data, behandle mest mulig lokalt på enheten samt tilby åpenhet om og kontroll over hvordan informasjon deles.

Finn ut mer om personvern og sikkerhet for Apple-produkter innen utdanning

Kontakt oss

Få kundestøtte

Få hjelp med bruk av administrerte ID-er, distribuering av apper eller administrering av enheter.

Har du problemer med å registrere deg?

Få hjelp hvis du har problemer med å registrere deg i Apple Education Community.

Kundestøtte for voluminnkjøp

Få hjelp med voluminnkjøpskontoer og -fakturering.

Kundestøtte for AppleCare-registrering

Få hjelp med registrering i Apple School Manager og oppdatering av eksisterende kontoer.

Apple-fellesskaper

Finn bedrifts- og utdanningsløsninger for iPhone, iPad og Mac fra brukere over hele verden.