Dette er nytt i Klasserom

Les om de nyeste oppdateringene for Klasserom for iPad og Klasserom for Mac.

Klasserom gjør iPad eller Mac om til en effektiv assistentlærer. Lærere kan bruke appen til å veilede elevene gjennom skoletimer med iPad, se fremgangen deres og holde dem fokusert på arbeidet. Med Klasserom kan du enkelt åpne samme app samtidig på hver elevs enhet eller åpne ulike apper for hver elevgruppe. Klasserom hjelper læreren å holde fokus på undervisning, slik at elevene kan fokusere på læring.

Dette er nytt i Klasserom 3.7 for iPad og Klasserom 2.7 for Mac

• Del filer med elever på en enkel måte ved å legge dem til som gjøremål i dagsordener

• Finn dagsordener raskt med en ny listevisning og muligheten til å søke og sortere

Eldre versjoner

Finn ut hva som er nytt i tidligere versjoner av Klasserom for Mac og Klasserom for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 3.6.1 for iPad og Klasserom 2.6.1 for Mac

• Lag smarte undervisningsopplegg som bruker dagsordener for å følge den daglige timeplanen

• Tilordne handlinger for hver oppgave i en dagsorden for å gjøre det enda enklere å bruke flere verktøy for læring samtidig

• Tilordne tidsforventninger og bruk den innebygde tidtakeren for hver oppgave for å maksimere undervisningsminuttene

• Åpne en klasse direkte fra en dagsorden for å komme i gang øyeblikkelig

• Lagre og dupliser dagsordener for å raskt bruke dem på nytt for den samme klassen eller andre klasser

• Åpne flere Klasserom-vinduer for å opprette, redigere og forhåndsvise dagsordener og klasser i sanntid

Finn ut mer om kravene for Klasserom for klasser synkronisert med Apple School Manager, MDM-synkroniserte klasser og uadministrerte klasser.

For å bruke Klasserom i macOS Monterey, kreves Klasserom 2.5 eller nyere.

Dette er nytt i Klasserom 2.5 for Mac

• Denne oppdateringen innholder feilrettinger og ytelsesrettelser.

Dette er nytt i Klasserom 2.4.1 for Mac

Bli med i Klasserom-økter eksternt via internett eller i nærheten via Bluetooth-nærhet

• Elevene varsles med en ringetone og et banner når det kommer en forespørsel om å koble til en ekstern Klasserom-økt

• Med forbedrede kontroller kan elevene koble fra en ekstern Klasserom-økt og angi et tidspunkt for å koble fra automatisk når enheten deres går i dvale

• Klasserom-økter har støtte for både elever i nærheten og eksterne elever

Forbedret gruppeadministrasjon og kontroller

• Bruk navigeringen i sidepanelet til å opprette, administrere og redigere grupper med færre trykk

• Bruk smarte grupper for å raskt se elever basert på nærhet eller eksterne tilkoblinger og apper i forgrunnen

• Administrer elevenes enheter basert på enhetens status, inkludert enhetstype, om den er frakoblet eller tilkoblet og om den har lite batteri

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.4.1 for Mac.

Dette er nytt i Klasserom 2.3 for Mac

• Opprett og rediger klasser som synkroniseres til Apple School Manager

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.3 for Mac.

Dette er nytt i Klasserom 2.2 for Mac

• Få tilgang til oppsett av klasse via Apple School Manager, ved å logge på enheten din med en administrert Apple-ID

• Bruk AirPlay til å sende informasjon om klassen til Apple TV, når du inviterer elever til å bli med i en klasse opprettet av en lærer

• Juster størrelsen til elevenes skjermer ved hjelp av Knip-for-zoom

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.2 for Mac.

Dette er nytt i Klasserom 2.1 for Mac

• Lærere kan nå skjule den gjeldende appen på elevenes enheter, slik at startskjermen åpnes på iPad og Finder åpnes på Mac.

• Denne oppdateringen inkluderer også feilrettinger og ytelsesforbedringer.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.1 for Mac.

Dette er nytt i Klasserom 2.0 for Mac

• Administrer elevenes Macer som bruker macOS Mojave 10.14.4 eller nyere

• Naviger til dype koblinger i ClassKit-kompatible programmer

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.0 for Mac.

Dette er nytt i Klasserom 1.0.1 for Mac

Lærere blir ikke lenger bedt om administratorlegitimasjon når elevene kobler til klasseøkter som er opprettet av administratorer.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 1.0.1 for Mac.

Om Klasserom 1.0 for Mac

Klasserom er nå tilgjengelig for Mac og inkluderer de samme funksjonene som iPad-versjonen.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 1.0 for Mac.

Dette er nytt i Klasserom 3.5 for iPad

• Denne oppdateringen innholder feilrettinger og ytelsesrettelser.

Dette er nytt i Klasserom 3.4.1 for iPad

Bli med i Klasserom-økter eksternt via internett eller i nærheten via Bluetooth-nærhet

• Elevene varsles med en ringetone og et banner når det kommer en forespørsel om å koble til en ekstern Klasserom-økt

• Med forbedrede kontroller kan elevene koble fra en ekstern Klasserom-økt og angi et tidspunkt for å koble fra automatisk når enheten deres går i dvale

• Klasserom-økter har støtte for både elever i nærheten og eksterne elever

Forbedret gruppeadministrasjon og kontroller

• Bruk navigeringen i sidepanelet til å opprette, administrere og redigere grupper med færre trykk

• Bruk smarte grupper for å raskt se elever basert på nærhet eller eksterne tilkoblinger og apper i forgrunnen

• Administrer elevenes enheter basert på enhetens status, inkludert enhetstype, om den er frakoblet eller tilkoblet og om den har lite batteri

Finn ut mer om kravene for Klasserom 3.4.1 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 3.3 for iPad

• Opprett og rediger klasser som synkroniseres til Apple School Manager

Finn ut mer om kravene for Klasserom 3.3 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 3.2 for iPad

• Få tilgang til oppsett av klasse via Apple School Manager, ved å logge på enheten din med en administrert Apple-ID

• Bruk AirPlay til å sende informasjon om klassen til Apple TV, når du inviterer elever til å bli med i en klasse opprettet av en lærer

• Juster størrelsen til elevenes skjermer ved hjelp av Knip-for-zoom

Finn ut mer om kravene for Klasserom 3.2 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 3.1.1 for iPad

• Denne oppdateringen inneholder stabilitetsforbedringer og feilrettinger.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 3.1.1 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 3.1 for iPad

• Lærere kan nå skjule den gjeldende appen på elevenes enheter, slik at startskjermen åpnes på iPad og Finder åpnes på Mac.

• Støtte for Mørk modus

• Denne oppdateringen inkluderer også feilrettinger og ytelsesforbedringer.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 3.1 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 3.0 for iPad

• Administrer elevenes Macer som bruker macOS Mojave 10.14.4 eller nyere

• Naviger til dype koblinger i ClassKit-kompatible programmer

Finn ut mer om kravene for Klasserom 3.0 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 2.3.1 for iPad

• Forbedret stabilitet når elever blir med i en klasseøkt.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.3.1 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 2.3 for iPad

• Kompatibilitet i iOS 12

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.3 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 2.2 for iPad

• Naviger-funksjonen har nå et alternativ for å låse elevenheter i den valgte appen.

• En ny iOS-restriksjon er lagt til, som krever tillatelse fra læreren til å forlate en læreropprettet time på en overvåket elevenhet.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.2 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 2.1 for iPad

• Når en lærer avslutter en klasseøkt, viser en ny skjerm en oppsummering med tidslinjer for elevaktivitet før læreren tas tilbake til klassevelgeren.

• Del nettadresser, dokumenter, bilder og mer med individuelle elever eller grupper med den nye flytt og slipp-funksjonaliteten i iOS 11.

• Med tre nye begrensninger for konfigurasjonsprofiler kan du angi, konfigurere eller tvinge frem innstillingene «Bli med i klasser», «Låse apper og enheten» og «Bruke AirPlay og vise skjermen» for læreropprettede klasser, slik at de samsvarer med oppførselen til administratoropprettede klasser.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.1 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 2.0 for iPad

• Opprett klasser i Klasserom, og inviter elever i nærheten til å bli med.

• Del dokumenter og koblinger til elevenheter via AirDrop (erstatter delingsutvidelsen for Klasserom).

• Elevene kan bruke AirDrop til å dele dokumenter og koblinger med læreren.

• Demp lyden på elevenheter.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 2.0 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 1.1.2 for iPad

• Løste et problem som i noen tilfeller forhindret Klasserom fra å oppdage enhetene til elever i nærheten.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 1.1.2 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 1.1.1 for iPad

• Forbedret kundestøtte for passordbeskyttede Apple TV-enheter.

• Rediger en gruppe mens du er i Slide Over eller Split View.

• Filtrer apper etter navn i hendelsesdialogen for Åpne app.

Finn ut mer om kravene for Klasserom 1.1.1 for iPad.

Dette er nytt i Klasserom 1.1 for iPad

• En ny delingsutvidelse gjør det mulig å sende koblinger fra Safari og andre apper via delingsarket.

• Naviger til iTunes U-kurs

• Legg til og fjern elever fra grupper opprettet av en lærer.

Finn ut mer om funksjonene og kravene for Klasserom 1.1 for iPad

Om Klasserom 1.0 for iPad

Finn ut mer om funksjonene og kravene for Klasserom 1.0 for iPad.

Tilordne delte iPad-enheter til elever

• Etter at enhetene er konfigurert, kobler Klasserom til elevenheter i nærheten.

• Klasserom fordeler elevene på de delte iPad-enhetene på en intelligent måte, basert på hvilke enheter de brukte sist.

• Når elevene er ferdige, kan læreren enkelt logge dem av og gjøre de delte iPad-enhetene klare til neste time.

Start, fokuser eller sett arbeidet til en elev på pause

• Åpne apper, nettsteder eller bøker på elevenheter med ett trykk.

• Lås enheter inn i én app for å hjelpe elevene med å holde fokus.

• Lås skjermene for å sette arbeidet på pause eller få oppmerksomheten til klassen.

Se det elevene ser, med Skjermvisning

• Se en oversikt over alle elevskjermene på én gang.

• Fokuser på skjermen til én elev.

• Elevene får vite når skjermene deres vises til andre.

Del elevarbeid på klasserommets Apple TV

• Vis frem gode eksempler på elevarbeid for klassen.

• Bruk AirPlay til å dele skjermen til en elev trådløst.

• Elevene får vite når skjermene deres deles.

Tilbakestill glemte passord fra klasserommet

• Tilbakestill passordet til en administrert Apple-ID uten å kontakte IT-avdelingen.

Organiser elevenheter i grupper

• Klasserom oppretter automatisk grupper av elever basert på appene de bruker.

• Lærere kan opprette grupper slik at elevene kan samarbeide om et prosjekt.

• Utfør handlinger for hele grupper eller enkeltelever i grupper.

Fungerer flott både med én enhet hver og med delte iPad-enheter

• Alle handlinger utføres bare over det lokale nettverket.