Om Klasserom 2.2

Finn ut mer om den nye assistentlæreren din.

Klasserom gjør en iPad om til en effektiv assistentlærer for å veilede elevene gjennom skoletimer, vise framgangen deres og holde dem fokusert på arbeidet. Med Klasserom kan du enkelt åpne samme app samtidig på hver elevs enhet, eller åpne ulike apper for hver elevgruppe. Klasserom hjelper læreren å holde fokus på undervisning, slik at elevene kan fokusere på læring.

Hva er nytt i Klasserom 2.2

• Navigering har nå muligheten til å låse elevenheter i den valgte appen.
  • Nye iOS-restriksjoner som krever at lærere må gi tillatelse til å forlate en lærer-opprettet time på en overvåket elevenhet.

Finn ut mer om kravene for Klasserom-appen

Hva er nytt i Klasserom 2.1

• Når en lærer avslutter en skoletime, viser en ny skjerm en oppsummering med tidslinjer for elevaktivitet før læreren tas tilbake til timevelgeren.
  • Del nettadresser, dokumenter, bilder og mer med individuelle elever eller grupper med den nye dra og slipp-funksjonaliteten i iOS 11.
  • Med tre nye konfigurasjonsprofilbegrensninger kan du angi, konfigurere eller tvinge frem innstillingene «Bli med i klasser», «Lås apper og enhet» og «Bruk AirPlay og vise skjermen» for lærer-opprettede klasser slik at de samsvarer med oppførselen til administratoropprettede klasser.

Finn ut mer om kravene for Klasserom-appen

Hva er nytt i Klasserom 2.0

• Opprett klasser i Klasserom og inviter elever i nærheten til å bli med.
  • Del dokumenter og koblinger til elevenheter via AirDrop (erstatter Delingsutvidelsen for Klasserom).
  • Elevene kan bruke AirDrop til å dele dokumenter og koblinger med læreren.
  • Demp lyden på elevenheter.

Finn ut mer om kravene for Klasserom-appen

Hva er nytt i Klasserom 1.1.2

• Løste et problem som i noen tilfeller forhindret Klasserom fra å oppdage enhetene til elever i nærheten.

Kravene for Klasserom 1.1.2 finner du i Klasserom-hjelp.

Hva er nytt i Klasserom 1.1.1

• Forbedret kundestøtte for passordbeskyttede Apple TV-enheter.
  • Rediger en gruppe mens du er i Slide Over eller Split View.
  • Filtrer apper etter navn i hendelsesdialogen for Åpen app.

Kravene for Klasserom 1.1.1 finner du i Klasserom-hjelp.

Hva er nytt i Klasserom 1.1

• En ny delingsutvidelse gjør at du kan sende koblinger fra Safari og andre apper via delevinduet.
  • Naviger til iTunes U-kurs
  • Legg til og fjern elever fra grupper opprettet av en lærer

Kravene for Klasserom 1.1 finner du i Klasserom-hjelp.

Om Klasserom 1.0

Følgende funksjoner ble introdusert i Klasserom 1.0.

Kravene for Klasserom 1.0 finner du i Klasserom-hjelp.

Tilordne delte iPad-enheter til elever

• Etter at enhetene er konfigurert, kobler Klasserom til elevenheter i nærheten.
  • Klasserom fordeler elevene på de delte iPad-enheten på en intelligent måte, basert på hvilke enheter de brukte sist.
  • Når elevene er ferdige, kan læreren enkelt logge dem av og gjøre de delte iPad-enhetene klar til neste time.

Start, fokuser eller sett arbeidet til en elev på pause

• Åpne apper, nettsteder eller bøker på elevenheter med ett trykk
  • Lås enheter i én app for å hjelpe elevene med å holde fokus
  • Lås skjermene for å sette arbeidet på pause eller få oppmerksomheten til klassen

Se det elevene ser med Skjermvisning

• Se en oversikt over alle elevskjermene på én gang
  • Fokuser på skjermen til én elev
  • Elever får vite når skjermen deres vises til andre

Del elevarbeid på klasserommets Apple TV

• Vis frem gode eksempler på elevarbeid for klassen
  • Bruk AirPlay til å presentere skjermen til en elev trådløst
  • Elever får vite når skjermen deres presenteres

Tilbakestill glemte passord fra klasserommet

• Tilbakestill passordet til en administrert Apple-ID uten å kontakte IT-avdelingen

Organiser elevenheter i grupper

• Klasserom oppretter automatisk grupper av elever basert på appene de bruker
  • Lærere kan opprette grupper slik at elever kan samarbeide om et prosjekt
  • Utfør handlinger for hele grupper eller enkeltelever i grupper

Fungerer flott både med én enhet hver og med delte iPad-enheter

• Alle handlinger utføres bare over det lokale nettverket