Dette er nytt i Skolearbeid

Finn ut mer om den nye hjemmebasen for lærere og elever.

Skolearbeid er en kraftig iPad-app som hjelper lærere og elever med å bruke mulighetene til iPad på en mer effektiv måte. Lærere kan enkelt distribuere og samle inn oppgaver, følge med på elevenes fremgang i utdanningsapper og samarbeide med elever på tomannshånd fra hvor som helst – i sanntid. Det er enkelt å bruke for elever, også. Oppgaver vises automatisk på iPad-enhetene deres, og de organiseres etter tidsfrister og fag. Og med Skolearbeid kan lærere holde oversikten over hvordan alle i klassen gjør det, slik at de kan tilpasse undervisningen sin til behovene til hver enkelt elev.

Noen av de mest nyttige utdanningsmaterialene finnes i apper. Med Skolearbeid kan lærere bla gjennom støttede apper for å finne innhold som passer inn i pensum, og deretter kan de dele spesifikke appaktiviteter med elevene. Med ett enkelt trykk kan de gå direkte til riktig aktivitet.

Skolearbeid er tilgjengelig i App Store, og den krever konfigurering av skolekontoer og klasser i Apple School Manager av skolens IT-administrator. Finn ut hvordan du konfigurer Skolearbeid, og lær mer om kravene i Hjelp for Skolearbeid.

Skolearbeid krever iPadOS 13.5 eller nyere. Sjekk Oppdateringer-fanen i App Store på iPad eller spør IT-administratoren din for å få den nyeste versjonen av Skolearbeid.

Nyheter i Skolearbeid 2

Helt nytt design

• Bytt enkelt mellom Handouts- og Students-visningen med den nye navigeringen basert på faner
  • Et nytt sidepanel gir deg umiddelbar tilgang til nåværende klasser, nyeste, favoritter og utkast, samt arkiverte Handouts med kun ett trykk
  • Strømlinjeformede alternativer for å legge til innhold, som appaktiviteter, bilder, videoer, koblinger og dokumenter når du oppretter Handout
  • Se hvilke apper som har bidratt til elevenes fremgang, og se omfattende forhåndsvisninger av aktiviteter, når du legger til appaktiviteter i Handouts

Nye funksjoner

• De nye Handouts-alternativene inkluderer muligheten til å låse Handouts, markere dem som «vist», be om endringer, og returnering av filer
  • Innsikt i fremgang både for hele klassen og individuelle elever, inkludert hvor mye som er fullført, tid brukt, og aktiviteter som ikke er fullført eller tilordnet på nytt
  • Varslinger til lærere når Handouts skal leveres inn eller er klare til å gjennomgås
  • Varslinger til elever når nye Handouts tilordnes eller skal leveres i morgen, et ukentlig sammendrag over tidligere Handouts som skulle vært levert er tilgjengelig, og når en lærer har bedt om å prøve igjen
  • Lærerbibliotek som organiserer utkast, favoritter og kopier av Handouts fra arkiverte klasser
  • Nytt Handout-arkiv lagrer Handouts fra klasser etter at de er ferdige, noe som gjør det enkelt å bruke aktiviteter på nytt
  • Søk i appen og Spotlight etter timer, Handouts og elever

Nyheter i Skolearbeid 1.3.1

Denne oppdateringen inneholder mindre feilrettinger.

Nyheter i Skolearbeid 1.3

• Du kan nå opprette, redigere og slette klasser i Skolearbeid. Krever iPadOS
  • Du kan nå opprette kallenavn for klasser i Skolearbeid.
  • Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av brukervennligheten, ytelsen og stabiliteten.

Nyheter i Skolearbeid 1.2.1

Denne oppdateringen inneholder mindre feilrettinger.

Nyheter i Skolearbeid 1.2

• Nå kan lærere opprette aktiviteter ved å skanne fysiske papirdokumenter. Krever iOS 12Finn ut mer
  • Nå kan elever sende inn oppgaver i Skolearbeid ved å skanne fysiske papirdokumenter. Krever iOS 12Finn ut mer
  • Nå kan apper for fremdriftsrapportering automatisk angi appaktiviteter i Skolearbeid som Fullført når elevene fullfører aktivitetene. Krever iOS 12.2 eller nyere. Hvis varslinger er slått på for Skolearbeid, viser Skolearbeid en melding til elevene når en appaktivitet automatisk er angitt som Fullført.
  • Med apper for fremdriftsrapportering som bruker den nye Skolearbeid-utvidelsen, kan lærere nå finne og tilordne alle aktiviteter som er knyttet til appen, uten å åpne den.

Nyheter i Skolearbeid 1.1.1

Denne oppdateringen inkluderer mindre forbedringer av stabiliteten.

Nyheter i Skolearbeid 1.1

• Vi har lagt til hjelperessurser for elever.
  • Nå kan lærere søke etter appaktiviteter i apper som fungerer med Skolearbeid.
  • Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av brukervennligheten, ytelsen og stabiliteten.

Nyheter i Skolearbeid 1.0.2

Denne oppdateringen inkluderer mindre forbedringer av stabiliteten.

Nyheter i Skolearbeid 1.0.1

Denne oppdateringen inkluderer mindre forbedringer av stabiliteten.

Funksjoner i Skolearbeid 1.0

Del alt med Handouts

• Bruk Handouts for å dele lekser, studiepåminnelser eller klasseannonseringer med elever på en enkel måte.
  • Legg til PDF-filer, dokumenter, nettkoblinger, bilder, videoer og til og med koblinger til aktiviteter i en app.
  • For apper som fungerer med Skolearbeid, er det mulig for elever å gå direkte til en spesifikk aktivitet i en app.
  • Gir en enkel måte for elever å sende inn et avsluttende prosjekt eller demonstrere kunnskapen sin på.

Hold elever fokuserte og organiserte

• Ta elevene til en bestemt plassering når du tildeler en aktivitet i en app.
  • Elever ser hva som må leveres inn denne uken i alle fagene deres.
  • I Pages, Keynote og Numbers kan elever sende inn lekser direkte fra appen.

Samarbeid og gi tilbakemeldinger i sanntid

• Man kan på en enkelt måte samarbeide med individuelle elever eller med hele klassen med bare noen få trykk.
  • Legg til kommentarer til elevenes arbeid for å gi tilbakemelding mens de jobber med en oppgave.
  • Bruk de nye Tegning- og Smart merknad-funksjonene i iWork for å legge inn tilbakemelding direkte i elevenes dokumenter.
  • Bruk Apple Pencil eller fingeren for å legge til kommentarer i PDF-filer, bilder med mer.

Se gjennom elevenes fremgang

• Se hvilke elever som er ferdige og ikke ferdige med oppgaver som skal leveres denne uken.
  • Se hvordan elevene har gjort det i alle Skolearbeid-oppgavene deres, inkludert elevarbeid, quizresultater, opptjente poeng og tid brukt.
  • Elever kan sende inn lekser til Skolearbeid fra alle apper.

Tilpass instruksjoner

• Se en holistisk visning av en elev, inkludert innsendt arbeid og fremgang i apper – på ett sted.
  • Tilpass Handouts til en enkelt elev eller til en gruppe elever basert på individuelle behov.
  • Bruk elevfremgang for å finne elever som kanskje trenger en ekstra utfordring eller mer hjelp.

Personvern

Apple er svært opptatt av læreres og elevers personvern. Det er påkrevd at skoler tar i bruk Skolearbeids elevfremgangsfunksjon med Apple School Manager. Elevfremgang blir bare registrert for lærertildelte aktiviteter som fullføres ved bruk av en administrert Apple-ID som er levert av skolen. All elevfremgangsdata krypteres både under overføring og under lagring. Hvis en skole ikke tar i bruk denne funksjonen, kan lærere og elever fremdeles bruke Skolearbeid uten denne funksjonen.

For å forbedre Skolearbeid-produktet – i tillegg til å hjelpe skolen din med å forstå hvordan elever og lærere bruker Skolearbeid – samler Apple inn anonyme data om Skolearbeid-aktivitetene dine som også kan bli delt med skolen din. Disse dataene blir ikke brukt til noe annet, og de inkluderer ikke personlig identifiserbar informasjon.

Finn ut mer om personvern og sikkerhet for Apple-produkter innen utdanning.

Finn ut mer

Skolearbeid-appen heter Classwork i Australia og New Zealand.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.