Om Skolearbeid 1.0.1

Finn ut mer om den nye hjemmebasen for lærere og elever.

Skolearbeid er en kraftig iPad-app som hjelper lærere og elever med å bruke mulighetene til iPad på en mer effektiv måte. Lærere kan enkelt distribuere og samle inn oppgaver, følge med på elevenes fremgang i utdanningsapper og samarbeide med elever på tomannshånd fra hvor som helst – i sanntid. Det er enkelt å bruke for elever, også. Oppgaver vises automatisk på iPad-enhetene deres, og de organiseres etter tidsfrister og fag. Og med Skolearbeid kan lærere holde oversikten over hvordan alle i klassen gjør det, slik at de kan tilpasse undervisningen sin til behovene til hver enkelt elev.

Noen av de mest nyttige utdanningsmaterialene finnes i apper. Med Skolearbeid kan lærere bla gjennom støttede apper for å finne innhold som passer inn i pensum, og deretter kan de dele spesifikke appaktiviteter med elevene. Med ett enkelt trykk kan de gå direkte til riktig aktivitet.

Skolearbeid er tilgjengelig i App Store, og den krever konfigurering av skolekontoer og klasser i Apple School Manger av skolens IT-administrator. Finn ut hvordan du konfigurerer Skolearbeid, og lær om kravene i Hjelp for Skolearbeid.

For å få siste versjon av Skolearbeid sjekker du Oppdateringer-fanen i App Store på iPad.

Nyheter i Skolearbeid 1.0.1

Denne oppdateringen inkluderer mindre forbedringer av stabilitet.

Funksjoner i Skolearbeid 1.0

Del alt med Handouts

• Bruk Handouts for å dele lekser, studiepåminnelser eller klasseannonseringer med elever på en enkel måte.
  • Legg til PDF-filer, dokumenter, nettkoblinger, bilder, videoer og til og med koblinger til aktiviteter i en app.
  • For apper som fungerer med Skolearbeid, er det mulig for elever å gå direkte til en spesifikk aktivitet i en app.
  • Gir en enkel måte for elever å sende inn et avsluttende prosjekt eller demonstrere kunnskapen sin på.

Hold elever fokuserte og organiserte

• Ta elevene til en bestemt plassering når du tildeler en aktivitet i en app.
  • Elever ser hva som må leveres inn denne uken i alle fagene deres.
  • I Pages, Keynote og Numbers kan elever sende inn lekser direkte fra appen.

Samarbeid og gi tilbakemeldinger i sanntid

• Man kan på en enkelt måte samarbeide med individuelle elever eller med hele klassen med bare noen få trykk.
  • Legg til kommentarer til elevenes arbeid for å gi tilbakemelding mens de jobber med en oppgave.
  • Bruk de nye Tegning- og Smart merknad-funksjonene i iWork for å legge inn tilbakemelding direkte i elevenes dokumenter.
  • Bruk Apple Pencil eller fingeren for å legge til kommentarer i PDF-filer, bilder med mer.

Se gjennom elevenes fremgang

• Se hvilke elever som er ferdige og ikke ferdige med oppgaver som skal leveres denne uken.
  • Se hvordan elevene har gjort det i alle Skolearbeid-oppgavene deres, inkludert elevarbeid, quizresultater, opptjente poeng og tid brukt.
  • Elever kan sende inn lekser til Skolearbeid fra alle apper.

Tilpass instruksjoner

• Se en holistisk visning av en elev, inkludert innsendt arbeid og fremgang i apper – på ett sted.
  • Tilpass Handouts til en enkelt elev eller til en gruppe elever basert på individuelle behov.
  • Bruk elevfremgang for å finne elever som kanskje trenger en ekstra utfordring eller mer hjelp.

Personvern

Apple er svært opptatt av læreres og elevers personvern. Det er påkrevd at skoler tar i bruk Skolearbeids elevfremgangsfunksjon med Apple School Manager. Elevfremgang blir bare registrert for lærertildelte aktiviteter som fullføres ved bruk av en administrert Apple-ID som er levert av skolen. All elevfremgangsdata krypteres både under overføring og under lagring. Hvis en skole ikke tar i bruk denne funksjonen, kan lærere og elever fremdeles bruke Skolearbeid uten denne funksjonen.

For å forbedre Skolearbeid-produktet – i tillegg til å hjelpe skolen din med å forstå hvordan elever og lærere bruker Skolearbeid – samler Apple inn anonyme data om Skolearbeid-aktivitetene dine som også kan bli delt med skolen din. Disse dataene blir ikke brukt til noe annet, og de inkluderer ikke personlig identifiserbar informasjon.

Finn ut mer om personvern og sikkerhet for Apple-produkter innen utdanning.

Nyheter i Skolearbeid på iCloud.com

Oppdateringene er kumulative, slik at når du starter Skolearbeid, får du alle de nyeste funksjonene. Nedenfor kan du se alle funksjonene som har blitt inkludert i de enkelte utgivelsene.

Juli 2018

Lærere får nå tilgang til Skolearbeid fra iCloud.com, slik at de kan opprette utdelinger og se elevfremgang fra følgende støttede nettlesere:

• macOS: Safari 11 eller nyere, Firefox 56 eller nyere og Chrome 59 eller nyere
  • Windows: Firefox 56 eller nyere og Chrome 59 eller nyere

Les mer

Få hjelp med Skolearbeid.

Skolearbeid-appen heter Classwork i Australia og New Zealand.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.