En eksempelutdeling som viser klassefremgang for to aktiviteter og én forespørsel om elevarbeid. Øverst i utdelingen viser Skolearbeid antall elever/studenter som har fullført og ennå ikke har fullført hele utdelingen. Trykk på Ikke ferdig eller Ferdig øverst til venstre for å se fremgangen til enkeltelever/studenter. Fremgangsdata i Skolearbeid viser resultater for den primære appaktiviteten for alle elever/studenter, snittiden det tok for alle elever/studenter å fullføre en aktivitet, og antall elever/studenter som fullførte aktiviteten.

Vis fremgangsdata for klasser og elever/studenter

Tilordne utdelingsoppgaver i apper som oppgir elev-/studentfremgang, og bruk deretter visningen av klassefremgang eller elev-/studentfremgang for å få mer informasjon om hvordan elevene/studentene ligger an.

Vis klasse- og elev-/studentfremgang i Skolearbeid

Et eksempel på samarbeidsfilen til en elev/student (Leong Kevin – Probability Lab 3) i Numbers med visning av valgene på Del-knappen.

Del filer og samarbeid med elever/studenter

Del filer enkeltvis med elever/studenter eller med en hel klasse, og samarbeid deretter med elevene/studentene på utdelingsfiler.

Legg til en aktivitet i Skolearbeid

Et Skolearbeid-dashbord med to klasser og fire utdelinger under Leveres innen de neste 7 dagene. Trykk på klassen øverst for å vise elevene/studentene i klassen og klassens utdelinger.

Få en rask oversikt over alle klassene dine

Bruk dashbordet for å se alle Apple School Manager-klassene dine i tillegg til kommende utdelinger du har tilordnet elevene/studentene dine.

Vis klasseinformasjon i Skolearbeid

Hvis du vil gå gjennom Skolearbeid-veiledningen, klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til Kundestøtte for utdanning-nettstedet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.