Hvis du ser feil -5000, -69, 13010 eller 13014 når du synkroniserer musikk fra Macen

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke kan synkronisere musikk fra iTunes eller Finder på Macen til iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du bruker iTunes eller Finder til å synkronisere musikk til iPhone, iPad eller iPod touch, kan du se en varselmelding. Denne meldingen kan si at enheten «kan ikke synkroniseres» eller at iTunes eller Finder ikke kan kopiere en spesifikk sang til enheten din. Meldingen kan også ha et av disse feilnumrene:

• Feil -5000
  • Feil -69
  • Feil 13010
  • Feil 13014

Prøv framgangsmåten nedenfor for å løse problemet.

Oppdater programvaren

Sørg for at Macen er oppdatert til nyeste versjonen av macOS og at iPhone, iPad eller iPod touch er oppdatert til nyeste versjon av iOS eller iPadOS. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, må du sørge for at du har nyeste versjon av iTunes. Deretter kan du prøve å synkronisere på nytt.

Konsolidere mediefilene i musikkbiblioteket

Mediefilene i musikkbiblioteket kan være lagret flere steder. Konsolider filene dine for å sørge for at innholdet bare er lagret på ett sted, og deretter prøver du å synkronisere på nytt.

Konsolidering av filene dine kan korrigere rettigheter og forenkle synkroniseringsprosessen.

Sjekk om du har problemer med tredjeparts sikkerhetsprogramvare

Noen tredjeparts programvarer, inkludert sikkerhetsprogramvarer, kan forstyrre synkroniseringsprosessen mellom datamaskinen og enheten. Endre innstillingene i sikkerhetsprogramvaren og forsøk deretter å synkronisere på nytt.

Hvis du fremdeles ser feilen

I noen tilfeller kan det være et problem med spesifikke sanger som du forsøker å synkronisere. Slik identifiserer du sanger:

• Se om feilmeldingen informerer om hvilke sanger som forårsaker problemet.
  • Synkroniser bare noen få sanger om gangen, og legg til flere helt til problemet oppstår igjen.

For problemer med sanger du har kjøpt fra iTunes Store, kan du slette og deretter laste dem ned på nytt. Du kan også laste dem ned direkte til iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan ha problemer med sanger du har kopiert fra en CD eller ikke kjøpte fra iTunes Store. I dette tilfellet sletter du sangene og importerer dem på nytt fra den originale kilden.

Få mer hjelp

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.