Hvis du får feil -5000, -69, 13010 eller 13014 når du synkroniserer musikk fra Mac-maskinen

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke får synkronisert musikk fra iTunes eller Finder på Mac-maskinen til iPhone, iPad eller iPod touch.

Oppdater programvaren

Sørg for at Mac-maskinen er oppdatert til den nyeste versjonen av macOS, og at iPhone, iPad eller iPod touch er oppdatert til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av iTunes. Deretter kan du prøve å synkronisere på nytt.

Konsolider mediefilene i musikkbiblioteket

Mediefilene i musikkbiblioteket kan være lagret flere steder. Konsolider filene dine for å sørge for at innholdet bare er lagret på ett sted. Deretter prøver du å synkronisere på nytt.

Konsolidering av filene dine kan korrigere rettigheter og forenkle synkroniseringsprosessen.

Undersøk om du har problemer med tredjeparts sikkerhetsprogramvare

Noen tredjeparts programvarer, blant annet sikkerhetsprogramvarer, kan forstyrre synkroniseringsprosessen mellom datamaskinen og enheten. Endre innstillingene i sikkerhetsprogramvaren og forsøk deretter å synkronisere på nytt.

Hvis du fremdeles får feilen

I noen tilfeller kan det være et problem med spesifikke sanger som du forsøker å synkronisere. Slik identifiserer du sanger:

• Se om feilmeldingen informerer om hvilke sanger som forårsaker problemet.

• Synkroniser bare noen få sanger om gangen, og legg til flere helt til problemet oppstår igjen.

Hvis du har problemer med sanger du har kjøpt fra iTunes Store, kan du slette dem og deretter laste ned apper på nytt og laste ned musikk på nytt. Du kan også laste ned apper og laste ned musikk direkte på iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan ha problemer med sanger du har kopiert fra en CD eller ikke har kjøpt fra iTunes Store. I dette tilfellet sletter du sangene og importerer dem på nytt fra den originale kilden.

Få mer hjelp

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.