Last ned apper og spill fra Apple på nytt

Du kan laste ned apper på nytt i App Store.

Slik laster du ned apper på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på påloggingsknappen  eller på bildet av deg øverst på skjermen.
  3. Trykk på Kjøpt.
  4. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på Mine kjøp eller velger navnet til et familiemedlem for å se innholdet de har kjøpt.
  5. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  6. Finn appen du vil laste ned, og trykk deretter på last ned-knappen .

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke kan laste ned appen på nytt. Hvis du ikke finner appen på enheten din, bruker du appbiblioteket for å finne appen.

Slik laster du ned programmer på nytt på Mac

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Klikk på navnet ditt i sidepanelet, og finn deretter programmet du vil laste ned. Hvis du ikke ser navnet ditt i sidepanelet, klikker du på Logg på, logger på med Apple-ID-en din, og klikker deretter på bildet ditt i sidepanelet.
  3. Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem ved siden av «Kjøpt av» for å se kjøpene deres.
  4. Klikk på last ned-knappen  for programmet.

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke kan laste ned programmet på nytt.

Slik laster du ned apper på nytt på Apple TV

1. Velg App Store på Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
  3. Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem for å se kjøpene deres.
  4. Finn og velg appen du vil laste ned på nytt.
  5. Velg last ned-knappen .

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke kan laste ned appen på nytt.

Du kan ikke laste ned apper på nytt på Apple TV (3. generasjon eller eldre).

Slik laster du ned apper på nytt på Apple Watch

1. Åpne App Store på Apple Watch.
  2. Rull helt ned til bunnen, trykk på Konto og trykk deretter på Kjøpt.
  3. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på Mine kjøp eller velger navnet til et familiemedlem for å se innholdet de har kjøpt.
  4. Finn appen du vil laste ned, og trykk deretter på last ned-knappen .

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke kan laste ned appen på nytt.

Finn ut mer

• Noen apper er ikke tilgjengelige på alle enheter. Det kan for eksempel hende at en app du kjøpte på iPhone, ikke har en versjon for Mac.
  • Spill du spiller med et Apple Arcade-abonnement, vises ikke i kjøpene dine. For å laste ned et spill fra Apple Arcade på nytt, søker du etter spillet og laster det ned igjen.
  • Du kan ikke laste ned kjøp i app på nytt, men du kan gjenopprette enkelte kjøp i app.