Last ned musikk på nytt

Finn ut hvordan du laster ned musikk du har kjøpt fra iTunes Store, på nytt.

Last ned musikk på nytt i iTunes Store-appen på iPhone eller iPad

1. Åpne iTunes Store-appen.

• På iPhone: Trykk på MerMer-knappen nederst på skjermen og deretter på Kjøpt.

• På iPad: Trykk på Kjøpt.

2. Trykk på Musikk. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på navnet til et familiemedlem for å se musikken vedkommende har kjøpt.

3. Finn musikken du vil laste ned på nytt, og trykk på den.

4. Trykk på last ned-knappenLast ned-knappen ved siden av en sang eller et album. Hvis du ikke ser last ned-knappen, er sangen eller albumet allerede i Apple Music-appen.

Ser du ikke musikken du har kjøpt?

Last ned musikk på nytt fra iTunes Store i Apple Music-appen på Mac

Før du kan laste ned musikk du har kjøpt fra iTunes Store, på nytt, må du autorisere Macen med Apple-ID-en din.

1. Åpne Apple Music-appen.

2. På menylinjen øverst på skjermen velger du Konto > Kjøpt. Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.

3. Finn musikken du vil laste ned på nytt. Hvis du bruker Familiedeling, velger du et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene til vedkommende.

4. Klikk på last ned-knappenLast ned-knappen ved siden av en sang eller et album. Hvis du ikke ser last ned-knappen, er sangen eller albumet allerede i Apple Music-appen.

Ser du ikke musikken du har kjøpt?

Last ned musikk på nytt fra iTunes Store på PC

Før du kan laste ned musikk du har kjøpt fra iTunes Store, på nytt, må du autorisere datamaskinen med Apple‑ID-en din.

Slik laster du ned musikk på nytt i Apple Music-appen for Windows

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet.

3. Klikk på Kjøpt. Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.

4. Finn musikken du vil laste ned på nytt. Hvis du bruker Familiedeling, velger du et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene til vedkommende.

5. Klikk på last ned-knappenLast ned-knappen ved siden av en sang eller et album. Hvis du ikke ser last ned-knappen, er sangen eller albumet allerede i Apple Music-appen.

Ser du ikke musikken du har kjøpt?

Slik laster du ned musikk på nytt i iTunes for Windows

1. Åpne iTunes.

2. På menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt. Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.

3. Velg musikk på menyen i øvre venstre hjørne i iTunes-vinduet.

4. Finn musikken du vil laste ned på nytt. Hvis du bruker Familiedeling, velger du et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene til vedkommende.

5. Klikk på last ned-knappenLast ned-knappen ved siden av en sang eller et album. Hvis du ikke ser nedlastingsknappen, er sangen eller albumet allerede i iTunes.

Ser du ikke musikken du kjøpte?

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.