Last ned musikk på nytt

Finn ut hvordan du laster ned musikk du har kjøpt fra iTunes Store, på nytt.

Last ned musikk på nytt i iTunes Store-appen på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
    • På iPhone eller iPod touch: Trykk på Mer Mer-knappen nederst på skjermen, og trykk deretter på Kjøpt.
    • På iPad: Trykk på Kjøpt.
  2. Trykk på Musikk. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på navnet til et familiemedlem for å se musikken vedkommende har kjøpt.
  3. Finn musikken du vil laste ned på nytt, og trykk på den.
  4. Trykk på Last ned-knappen Last ned-knapp ved siden av en sang eller et album.

Ser du ikke musikken du kjøpte?

Last ned musikk på nytt fra iTunes Store i Apple Music-appen på Macen

Før du kan laste ned musikk du har kjøpt fra iTunes Store, på nytt, må du autorisere Macen med Apple-ID-en din.

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. I menylinjen øverst på skjermen velger du Konto > Kjøpt. Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.
  3. Finn musikken du vil laste ned på nytt. Hvis du bruker Familiedeling, velger du et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene til vedkommende.
  4. Klikk på Last ned-knappen Last ned-knapp ved siden av en sang eller et album.

Ser du ikke musikken du kjøpte?

Last ned musikk på nytt i iTunes på PC-en

Før du kan laste ned musikk du har kjøpt fra iTunes Store, på nytt, må du autorisere datamaskinen med Apple-ID-en din.

1. Åpne iTunes.
  2. Fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt. Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.
  3. Velg musikk på menyen i øvre venstre hjørne i iTunes-vinduet.
  4. Finn musikken du vil laste ned på nytt. Hvis du bruker Familiedeling, velger du et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene til vedkommende.
  5. Klikk på Last ned-knappen Last ned-knapp ved siden av en sang eller et album.

Ser du ikke musikken du kjøpte?

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.