Oppdater til siste versjon av iTunes

Les om hvordan du får den nyeste versjonen av iTunes på Mac eller PC.

Hvis du har installert iTunes på datamaskinen, velger du enheten din for å oppdatere til den nyeste versjonen av iTunes.

Hvis du ikke har installert iTunes på datamaskinen, laster du ned den nyeste versjonen fra nettstedet til Apple eller fra Microsoft Store (Windows 10).

Hvis du har en Mac-maskin

1. Åpne App Store på Mac-maskinen.
  2. Klikk på Oppdateringer øverst i App Store-vinduet.
  3. Hvis noen macOS- eller iTunes-oppdateringer er tilgjengelig, klikker du på Installer.

Hvis du har en PC

Det finnes ulike måter å oppdatere på, avhengig av iTunes-versjonen du har.

Hvis du har lastet ned iTunes fra nettstedet til Apple

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer på menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Følg ledetekstene for å installere den nyeste versjonen.

Hvis Se etter oppdateringer ikke er et alternativ i Hjelp-menyen, har du lastet ned iTunes fra Microsoft Store.

Hvis du har lastet ned iTunes fra Microsoft Store

Versjoner av iTunes fra Microsoft Store oppdateres automatisk når nye versjoner gis ut.

Du kan også se etter oppdateringer via Microsoft Store.

Finn ut mer

Finn ut hvordan du oppdaterer iOS-programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch.

Les hvordan du får programvareoppdateringer til Mac-maskinen.

Hvis du ikke blir bedt om å installere en ny versjon av iTunes, har du allerede den nyeste versjonen som støttes av operativsystemet. Noen funksjoner eller enheter kan kreve en nyere versjon av iTunes enn systemet støtter. Se Systemkrav på nedlastingssiden for iTunes.

iTunes-funksjoner kan variere etter land eller region.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Publiseringsdato:Mon May 07 23:16:49 GMT 2018