Få den nyeste versjonen av iTunes

Les hvordan du installerer den nyeste versjonen av iTunes.

Hvis du har iTunes installert på datamaskinen, følger du denne framgangsmåten for å oppdatere til den nyeste versjonen av iTunes.

Hvis du ikke har iTunes installert på datamaskinen, laster du ned den nyeste versjonen.

Mac

1. Åpne iTunes.
  2. Velg iTunes > Se etter oppdateringer fra menylinjen øverst på skjermen.
  3. Følg ledetekstene for å installere den nyeste versjonen.

Windows

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer på menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Følg ledetekstene for å installere den nyeste versjonen.

Hvis du ikke blir bedt om å installere en ny versjon av iTunes, har du allerede den nyeste versjonen som operativsystemet støtter. Noen funksjoner eller enheter kan kreve en nyere versjon av iTunes enn systemet støtter. Se Systemkrav på nedlastingssiden for iTunes.

Les mer

Les hvordan du oppdaterer iOS-programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch.

Les hvordan du får programvareoppdateringer til Mac-maskinen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.