Oppdater til siste versjon av iTunes

Les om hvordan du får den nyeste versjonen av iTunes på Mac eller PC.

Hvis du har installert iTunes på datamaskinen, velger du enheten din for å oppdatere til den nyeste versjonen av iTunes.

Hvis du har en Mac

Hvis du oppdaterer Mac til macOS Catalina, får du tilgang til iTunes-mediebiblioteket ditt i Apple Music-appen, Apple TV-appen, Apple Books-appen og Apple Podcasts-appen. For å sikkerhetskopiere, gjenopprette eller synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch manuelt bruker du Finder.

Hvis du ikke får oppdatert til nyeste versjon av macOS

Du kan oppdatere til nyeste versjon av iTunes (opptil iTunes 12.8).

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Klikk på Oppdateringer øverst i App Store-vinduet.
  3. Hvis iTunes-oppdateringer er tilgjengelige, klikker du på Installer.

Hvis du har en PC

Hvis du ikke har iTunes installert på datamaskinen, kan du hente iTunes fra Microsoft Store (Windows 10) eller laste ned nyeste versjon fra Apples nettsted

Avhengig av hvilken versjon av iTunes du har, er det noen måter du kan oppdatere på.

Hvis du har lastet ned iTunes fra Microsoft Store

Versjoner av iTunes fra Microsoft Store oppdateres automatisk når nye versjoner gis ut.

Du kan også se etter oppdateringer via Microsoft Store.

Hvis du har lastet ned iTunes fra nettstedet til Apple

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer på menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Følg ledetekstene for å installere den nyeste versjonen.

Hvis Se etter oppdateringer ikke er et alternativ i Hjelp-menyen, har du lastet ned iTunes fra Microsoft Store.

Finn ut mer

iTunes-funksjoner kan variere etter land eller region.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.