Oppdater til den nyeste versjonen av iTunes for Windows 10

Finn ut hvordan du oppdaterer til den nyeste versjonen av iTunes for Windows 10 på datamaskinen.

Hvis du har lastet ned iTunes fra Microsoft Store

Versjoner av iTunes fra Microsoft Store oppdateres automatisk etter hvert som nye versjoner publiseres.

Du kan også se etter oppdateringer via Microsoft Store.

Hvis du har lastet ned iTunes fra Apples nettsted

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer på menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Følg ledetekstene for å installere den nyeste versjonen.

Hvis Se etter oppdateringer ikke er et alternativ i Hjelp-menyen, har du lastet ned iTunes fra Microsoft Store.

Ser du etter iTunes på Mac-maskinen?

iTunes-appen er ikke lenger tilgjengelig på Mac. Innholdet i iTunes-mediebiblioteket ditt er organisert i egne dedikerte apper som installeres sammen med macOS. Du finner musikken din i Apple Music-appen, filmer, TV-programmer og videoer i Apple TV-appen, podcaster i Apple Podcasts-appen og lydbøker i Apple Books-appen.

Finn ut hvordan du laster ned og installerer den nyeste versjonen av macOS på Mac.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.