Oppdater til siste versjon av iTunes

Les om hvordan du får den nyeste versjonen av iTunes på Mac eller PC.

På Mac

Hvis du oppdaterer Mac til macOS Catalina eller nyere, får du tilgang til iTunes-mediebiblioteket ditt i Apple Music-, Apple TV-, Apple Books- og Apple Podcasts-programmet. For å sikkerhetskopiere, gjenopprette eller synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch manuelt bruker du Finder.

Hvis du ikke får oppdatert til nyeste versjon av macOS

Du kan oppdatere til nyeste versjon av iTunes (opptil iTunes 12.8).

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Klikk på Oppdateringer øverst i App Store-vinduet.
  3. Hvis iTunes-oppdateringer er tilgjengelige, klikker du på Installer.

På PC

Hvis du ikke har iTunes installert på datamaskinen, laster du ned iTunes fra Microsoft Store (Windows 10). Du kan også laste ned den nyeste versjonen av iTunes fra Apples nettsted

Fremgangsmåten for å oppdatere iTunes avhenger av hvilken versjon du har.

Hvis du har lastet ned iTunes fra Microsoft Store

Versjoner av iTunes fra Microsoft Store oppdateres automatisk etter hvert som nye versjoner publiseres.

Du kan også se etter oppdateringer via Microsoft Store.

Hvis du har lastet ned iTunes fra Apples nettsted

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer på menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Følg ledetekstene for å installere den nyeste versjonen.

Hvis Se etter oppdateringer ikke er et alternativ i Hjelp-menyen, har du lastet ned iTunes fra Microsoft Store.

Finn ut mer

iTunes-funksjoner kan variere etter land eller region.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.