Gjør Apple-enheten klar for service

Velg Apple-enheten din for å finne ut hvordan du klargjør den for service.

Send AirPods eller AirPods Pro til Apple

Finn ut hvordan du sender AirPods eller AirPods Pro til Apple i landet ditt eller regionen din.

Slik sender du en av AirPods eller AirPods Pro tilbake til Apple

USA eller Canada

Europa

Asia og Stillehavsområdet

Slik sender du begge AirPods eller AirPods Pro tilbake til Apple

USA eller Canada

Europa

Asia og Stillehavsområdet

Service og reparasjon

Velg enheten din for å finne ut mer om alternativer for service og reparasjon:

© 2023 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone, AirPods og iTunes er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt her kan være varemerker for sine respektive selskaper.