Slik sender du Beats-øretelefoner til Apple for reparasjon fra USA og Canada

Slik sender du Beats-øretelefoner til Apple for service.

Trenger du et annet land eller en annen region?

Når du har kontaktet Apple for service, mottar du en pakke som inneholder alt du trenger for å returnere produktet til Apple.

Pakk Beats-øretelefonene

1. Legg Beats-øretelefonene i plastposen. Ikke legg ved noe tilbehør til øretelefonene (f.eks. vingetupper, øretupper, ladekabler eller bæreetuier). Hvis du legger ved flere elementer i esken, kan vi ikke returnere disse til deg.

No alt supplied for Image
  2. Legg posen under beskyttelsesfolien som er festet til pappinnlegget.

No alt supplied for Image
  3. Brett ned de foliedekkede sidene på innlegget.

No alt supplied for Image
  4. Brett opp de andre sidene på innlegget.

No alt supplied for Image
  5. Plasser innlegget i esken. Lukk deretter esken.

No alt supplied for Image
  6. Fjern beskyttelsesteipen, og plasser den på esken som vist.*

No alt supplied for Image
  7. Fjern den øverste etiketten fra forsendelsesesken. Dette er kvitteringen din. Påse at returadresselappen sitter igjen på esken.

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under sending.

Send Beats-øretelefonene til Apple

1. Finn navnet på transportøren på returadresselappen.

2. Besøk nettstedet til transportøren for å avtale henting eller finne et innleveringssted.

3. Få kvittering fra transportøren.

4. Sjekk statusen for serviceforespørselen din.

Bruk de nye Beats-øretelefonene

Registrer serienummeret til de nye Beats-øretelefonene. Apple-erstatningsproduktet dekkes av en 90-dagers servicegaranti, den gjenværende varigheten til den originale produktgarantien din eller AppleCare-abonnementet ditt, eller forbrukerlovgivningen, avhengig av hvilken som varer lengst.

Klikk på koblingen til øretelefonmodellen nedenfor for å finne ut hvordan du bruker de reparerte eller erstattede Beats-øretelefonene.

© 2020 Apple Inc. Med enerett. Apple og Apple-logoen er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Beats, Beats by Dr. Dre og circle b-logoen er varemerker/tjenestemerker for Beats, et datterselskap av Apple.

VIKTIG INFORMASJON TIL FORBRUKERE I CALIFORNIA

1. Serviceforhandleren skal gi kunden et skriftlig prisoverslag for reparasjonen, som påkrevd i henhold til del 9844 av California Business and Professions Code, og serviceforhandleren kan ikke ta betalt for utført arbeid eller leverte deler utover dette prisoverslaget uten å få samtykke fra kunden først. Hvis det spesifiseres skriftlig, kan reparasjonsforhandleren kreve en rimelig avgift for utførte tjenester for å fastslå hva feilen består i, for å kunne utstede et skriftlig prisoverslag for reparasjonen. Ta kontakt med Bureau of Electronic and Appliance Repair, Department of Consumer Affairs, Sacramento, CA 95814, USA for mer informasjon.

2. Kjøpere av dette produktet i California har rett til å få utført service og reparasjon på dette produktet i garantiperioden. Garantiperioden forlenges med det antallet hele dager som produktet har vært ute av kundens besittelse fordi det har vært til reparasjon under garantien. Hvis det eksisterer en mangel i garantiperioden, utløper ikke garantiperioden før mangelen er utbedret.

Garantiperioden blir også forlenget hvis garantireparasjonen ikke har blitt utført på grunn av forsinkelser som skyldes omstendigheter utenfor kjøperens kontroll, eller hvis garantireparasjonen ikke utbedret mangelen og kjøperen varsler produsenten eller selgeren om den mislykkede reparasjonen innen 60 dager etter at reparasjonen ble fullført.

Hvis mangelen ikke har blitt utbedret etter et rimelig antall forsøk, kan kjøperen returnere produktet og få det erstattet eller refundert. I begge tilfeller kan et rimelig beløp trekkes fra for bruk. Tidsforlengelsen påvirker ikke beskyttelsene eller rettsmidlene kjøperen har etter andre lover.