Support voor iMac Pro

De iMac Pro gebruiken

Veilig opstarten

Zorg ervoor dat je iMac Pro altijd wordt opgestart vanaf de door jou toegewezen opstartschijf en vanaf een legitiem, vertrouwd besturingssysteem.

Zoek de juiste adapter

Je hebt mogelijk een adapter nodig om een beeldscherm of ander apparaat op de Thunderbolt 3-poort (USB-C) van je iMac Pro aan te sluiten.

Verbinding maken met andere apparaten

Je iMac Pro is voorzien van snelle Thunderbolt 3-poorten (USB-C) voor snelle verbindingen voor gegevensoverdracht en video. De Apple Thunderbolt 3-kabel (USB-C) is ideaal om je externe apparaten aan te sluiten op deze poorten.

Externe beeldschermen gebruiken

Je iMac Pro kan worden aangesloten op verschillende externe beeldschermen. Lees hoe je productiever kunt werken met meerdere monitors, tv's en projectors.

Informatiebronnen

iMac Pro-basishandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat je iMac Pro allemaal kan.

Technische specificaties

Ontdek alle technische specificaties van je iMac Pro.

macOS-gebruikershandleiding

Kom meer te weten over macOS-functies en hoe je het meeste uit je Mac kunt halen.

Het is geen probleem met AppleCare+

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.