Support voor macOS

Alle onderwerpen, hulpbronnen en contactopties die u nodig hebt voor macOS High Sierra, Sierra en meer.

Update naar macOS High Sierra 10.13.1

macOS High Sierra is uitgerust met nieuwe technologieën waardoor het besturingssysteem betrouwbaarder is, sneller reageert en klaar is voor toekomstige vernieuwing. Bovendien verbeteren persoonlijke instellingen de functies en apps die u dagelijks gebruikt.

macOS gebruiken

Lees hoe de krachtige functies van macOS onze dagelijkse taken eenvoudiger en leuker maken.

Bronnen