Support voor macOS

Alle onderwerpen, informatiebronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor macOS Mojave, macOS High Sierra en meer.

Bereid u voor op macOS Catalina

Binnenkort beschikbaar: macOS Catalina met afzonderlijke apps voor muziek, tv en podcasts, plus nieuwe slimme functies zoals Sidecar. De kracht van de Mac gaat nu nog verder.

Lees meer over macOS Catalina en alle interessante nieuwe functies in deze macOS-versie.

macOS Mojave gebruiken

Mac heeft mensen altijd geïnspireerd om geweldig werk te kunnen doen. macOS Mojave brengt nieuwe functies met zich mee die zijn geïnspireerd door de grootste gebruikers, maar zijn ontworpen voor iedereen.

Bekijk wat er nieuw is in macOS Mojave

Informatiebronnen