Support voor macOS

Alle onderwerpen, hulpbronnen en contactopties die u nodig hebt voor macOS Mojave, macOS High Sierra en meer.

Voer een groepsgesprek in FaceTime

Gebruik FaceTime op uw Mac om audio- of videogesprekken te voeren met tot wel 32 mensen tegelijk.

macOS gebruiken

Mac heeft mensen altijd geïnspireerd om geweldig werk te kunnen doen. macOS Mojave brengt nieuwe functies met zich mee die zijn geïnspireerd door de grootste gebruikers, maar zijn ontworpen voor iedereen.

Bekijk wat er nieuw is in macOS Mojave

Bronnen