Support voor macOS

Alle onderwerpen, hulpbronnen en contactopties die je nodig hebt voor macOS High Sierra, Sierra en meer.

Upgrade naar macOS High Sierra

macOS High Sierra is uitgerust met nieuwe technologieën waardoor het besturingssysteem betrouwbaarder is, beter reageert op de behoeften van gebruikers en klaar is voor toekomstige vernieuwing. Bovendien verbeteren persoonlijke instellingen de functies en apps die je dagelijks gebruikt.

Gebruik macOS

Lees hoe de krachtige functies van macOS onze dagelijkse taken eenvoudiger en leuker maken.

Bronnen