Leer uw Mac kennen

We tonen u hoe u de Mac configureert en de krachtige, gebruiksvriendelijke functies optimaal benut.

Zet uw bestanden en mappen over

Gebruik Migratie-assistent om al uw documenten, apps en instellingen vanaf een andere Mac of Windows-pc naar uw nieuwe Mac te kopiëren.

Vind uw weg met bewegingen en toetscombinaties

Maak prachtige dingen met uw Mac

Werken en samenwerken is leuker en gemakkelijker dan ooit dankzij deze veelzijdige productiviteitsapps, die worden meegeleverd met uw Mac.

Uw nieuwe Mac heeft nog meer om van te houden

Meer informatie

Krijg support voor uw Mac, lees meer over het besturingssysteem van uw Mac en fris de basiskenmerken nog eens op.