Support voor Apple TV

Meer apparaten aansluiten

Delen via AirPlay

Gebruik AirPlay om video's, foto's of het volledige scherm van uw iPhone, iPad of iPod touch op een Apple TV te delen.

Uw apparaat als afstandsbediening gebruiken

Met de Apple TV Remote in het bedieningspaneel kunt u uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv bedienen met een iPhone, iPad of iPod touch.

Audio delen

U en een vriend kunnen beiden uw AirPods of draadloze Beats-koptelefoon verbinden met een Apple TV om samen te luisteren.

Spelen met gamecontrollers

Koppel maximaal twee draadloze gamecontrollers met uw Apple TV om ondersteunde games uit Apple Arcade en de App Store te spelen.

De beste bioscoopbeleving

Het maximale uit uw 4K TV halen

Configureer uw Apple TV 4K voor de beste 4K-, HDR- of Dolby Vision-ervaring.

Geluid afspelen via Dolby Atmos

Met Dolby Atmos geniet u van meeslepend geluid dat u omringt.

Pas uw ervaring aan

Beeld in beeld inschakelen

Bekijk twee video's tegelijk, blader door ander materiaal of gebruik AirPlay om een video vanaf een ander apparaat naar uw Apple TV te sturen.

Een wereldreis maken met luchtopnames

Lees hoe u een schermbeveiliging met luchtopname start, te weten komt waar een luchtopname is gemaakt, een andere locatie instelt of een thema kiest.

Meer doen met het bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel hebt u snel toegang tot instellingen en regelaars voor het overschakelen tussen gebruikers, het afspelen van muziek, het bekijken van uw HomeKit-camera's en meer.

Automatisch wachtwoorden invoeren

Als u wachtwoorden hebt bewaard op uw iPhone, iPad of iPod touch, kunt u accountwachtwoorden automatisch invullen op uw Apple TV.

Abonnementen en aankopen

Beheer of annuleer een abonnement, bekijk uw aankoopgeschiedenis, controleer uw betaalmethoden en nog veel meer.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw Apple TV allemaal kan.

Service en reparatie

Lees hier meer over serviceopties, garantie en prijzen.

Support voor tv

Ontdek meer over Apple TV+ en de Apple TV-app.

Het is geen probleem met AppleCare+

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.