Apple TV Support

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor Apple TV.

Siri gebruiken op Apple TV

Siri kan u helpen met het opzoeken van films en tv-programma’s, het bedienen van materiaal dat u afspeelt en veel meer.

Uitgelichte onderwerpen

De sluimerstand gebruiken op een Apple TV

Houd de thuisknop (TV-symbool) op uw afstandbediening ingedrukt en selecteer 'Sluimer nu'. Hiermee schakelt u ook de meeste televisies uit.

- Salem, Apple Store Specialist

Bronnen

Apple TV-gemeenschap

Contact opnemen met Apple Support

Hulp met Apple TV

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.