Als je je Apple TV Remote bent kwijtgeraakt

Je kunt je Apple TV Remote of Siri Remote (2e generatie) of nieuwer zoeken met je iPhone. Je kunt de Apple TV Remote ook gebruiken in het bedieningspaneel of je afstandsbediening vervangen.

Je Siri Remote of Apple TV Remote (2e generatie) en nieuwer zoeken met je iPhone

Om je afstandsbediening te zoeken met je iPhone, moet je iOS 17 of nieuwer hebben op je iPhone en moet je tvOS 17 of nieuwer hebben op je Apple TV.

1. Open het bedieningspaneel op je iPhone.
    • Veeg op een iPhone X of nieuwer omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.
    • Veeg op een iPhone SE en iPhone 8 of ouder omhoog vanaf de onderrand van het scherm.
  2. Tik op de Apple TV Remote.
  3. Tik op de lijst met apparaten en tik vervolgens op 'Zoek' naast de afstandsbediening die je bent kwijtgeraakt.
    De knop 'Zoek' op de iOS Apple TV Remote verschijnt naast het bijbehorende apparaat
  4. Volg de aanwijzingen op de iPhone om je afstandsbediening te zoeken. De cirkel op het scherm wordt groter en de tekst gaat van 'ver' naar 'in de buurt' en 'hier' naarmate je dichter bij je afstandsbediening komt.
    Er verschijnt een grote blauwe cirkel op een iPhone-scherm met de tekst 'in de buurt'

De Apple TV Remote in het bedieningspaneel gebruiken

Als je de afstandsbediening van je Apple TV 4K of Apple TV HD bent kwijtgeraakt, kun je de Apple TV Remote op je iPhone of iPad configureren en gebruiken.

Je Apple TV Remote vervangen

• Als je een Apple TV 4K of Apple TV HD hebt, kun je een Siri Remote (1e generatie of nieuwer), een Apple TV Remote (1e generatie of nieuwer) of een Apple Remote gebruiken.
  • Als je een Apple TV (3e generatie) hebt, moet je een Apple Remote gebruiken.

Lees hoe je het model van je Apple TV Remote kunt bepalen

Je kunt een nieuwe afstandsbediening voor je Apple TV kopen bij de Apple Online Store, een Apple Store of een andere winkel. Of lees hoe je een netwerkafstandsbediening met je Apple TV gebruikt.