Een Apple TV waarop het beginscherm wordt weergegeven

Is dit je eerste Apple TV?

Lees hoe je je Apple TV klaarmaakt voor de ultieme bioscoopervaring.

De Apple TV configureren

Een Apple TV

Al je televisie in één app

De Apple TV-app is de ultieme manier om tv te kijken: één centrale plek met originele programma's, series en films van Apple TV+, de premiumkanalen die jij wilt, duizenden films om te kopen of te huren en populaire streamingdiensten en kabel-tv-aanbieders.

Kennismaking met de Apple TV-app

Een Apple TV

Nog meer nieuwe voorzieningen

tvOS 14 biedt allerlei nieuwe Apple TV-voorzieningen, zoals ondersteuning van meerdere gebruikers bij het gamen, audio delen voor koptelefoons, meldingen en livefeeds van HomeKit-camera's en beeld in beeld.

Ontdek wat er nieuw is in tvOS 14

Om in de gebruikershandleiding voor de Apple TV-app te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Je kunt de gebruikershandleiding ook downloaden uit Apple Books (indien beschikbaar).

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.