Gezondheid en conditie

Aan de slag

Werk aan je conditie en gezondheid met Apple Watch.

Doelen stellen en bereiken

Meer informatie over hoe je je voortgang bijhoudt, je meetwaarden aanpast en betere resultaten krijgt.

Houd alle manieren bij waarop je actief bent

Work-outtypen

Kies voor nauwkeurige meetwaarden de optie die het beste past bij wat je aan het doen bent.

Je ringen volmaken

De activiteitsringen geven aan hoeveel je elke dag beweegt, traint en staat.

Gaan hardlopen

Meer informatie over hoe je je hardloopsessie start, je voortgang controleert en kiest welke meetwaarden je wilt bijhouden.

Gaan zwemmen

Houd bij hoeveel baantjes je in een zwembad of welke afstand je in open water hebt gezwommen en verbeter je resultaten.

Maak contact, deel en houd je voortgang bij

Delen met vrienden

Moedig elkaar aan om alle drie de ringen vol te maken, houd wedstrijden en houd je dagelijkse voortgang bij.

Je trends bekijken

Bekijk je trends in de Conditie-app, zodat je zeker weet dat je op schema ligt.

Verwante informatiebronnen

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.