Support voor Pages

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die je nodig hebt voor Pages.

Over samenwerking met Pages

Nodig anderen uit voor je documenten en werk daaraan samen in realtime.

Hulp bij Pages

Maak en bewerk Pages-documenten op je Mac, op iCloud.com en op je iPhone of iPad. Als je wilt weten hoe je iets kunt doen met Pages, kunnen deze gebruikershandleidingen helpen.

Meer informatie

iWork-gemeenschappen

Vind oplossingen voor Pages, Numbers en Keynote in onze iWork-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met Pages

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor je.