Support voor Pages

Je document configureren

Kies een documenttype, pas het paginaformaat en de marges aan, wijzig hoe tekst eruitziet en nog veel meer.

Je document voorzien van annotaties

Zet handschrift om in tekst met Apple Pencil, voeg aantekeningen toe en teken in een Pages-document.

Door je document navigeren

Gebruik de inhoudsopgave om je Pages-document snel te bekijken en er gemakkelijk door te navigeren.

Je boek publiceren

Ontdek alles wat je nodig hebt om je boek rechtstreeks te publiceren in de winkel in Apple Books.

Informatiebronnen

Gebruikershandleidingen

Kom meer te weten over functies en ontdek wat Pages op je Mac, iPad of iPhone allemaal kan.

Pages voor iCloud

Maak of bewerk documenten in een webbrowser met Pages voor iCloud.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.