Support voor Mac Pro

Onderdelen installeren in uw Mac Pro

Lees meer over de verschillende onderdelen die u kunt vervangen en upgraden.

Geheugen installeren

U kunt de 12 DIMM-sleuven gebruiken om tot wel 1,5 TB geheugen in uw Mac Pro te installeren, in configuraties van 4, 6, 8 of 12 DIMM's. Lees meer over de ondersteunde configuraties en hoe u geheugen installeert en vervangt.

PCIe-kaarten installeren

Mac Pro heeft 8 PCIe-sleuven die u kunt gebruiken om veel soorten PCIe-kaarten en maximaal 2 MPX-modules (Mac Pro Expansion) te installeren. Ontdek hoe u een MPX-module met een GPU (Graphics Processing Unit) kunt installeren.

Doe meer met uw Mac Pro

Gebruik meerdere beeldschermen

U kunt tot 12 beeldschermen aansluiten op uw Mac Pro.

Over de T2 Security-chip

De gegevens op uw Mac Pro (2019) worden beschermd door de T2 Security-chip.

Over het geheugen in uw Mac Pro

Lees meer over het type geheugen (RAM) dat u in uw Mac Pro kunt gebruiken.

Over PCIe-kaarten en MPX-modules

Mac Pro heeft 8 sleuven die veel verschillende groottes en soorten PCIe-kaarten ondersteunen.

Informatiebronnen

Mac Pro-basishandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw Mac Pro allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor uw specifieke Mac Pro-model.

macOS-gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat macOS allemaal kan.

Koop het AppleCare Protection Plan

Ontvang tot drie jaar reparatiedekking en technische support van Apple experts die uw Mac als geen ander kennen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.