Een reservekopie maken van uw Mac

Een reservekopie maken met Time Machine

Maak automatisch reservekopieën van al uw bestanden met Time Machine, dat is ingebouwd in uw Mac.

Bestanden bewaren in iCloud

Gebruik iCloud Drive om bestanden te bewaren en delen en leer hoe u deze op al uw apparaten kunt openen.

Een Mac herstellen vanaf een reservekopie

Maak een reservekopie om uw bestanden terug te zetten, zelfs nadat de oorspronkelijke versies zijn verwijderd van uw Mac.

Uw Mac gereedmaken voor service

Volg deze stappen voordat u onderhoud laat uitvoeren aan uw Mac, om zo uw gegevens te beschermen en om tijd te besparen.

Uw opslagcapaciteit controleren

Bekijk hoeveel opslagruimte wordt gebruikt op uw Mac en hoeveel ruimte beschikbaar is.

Opslagruimte vrijmaken op de Mac

Gebruik de ingebouwde tools van uw Mac om opslagruimte te optimaliseren of bestanden te bewaren in iCloud.

Een opslagapparaat wissen of formatteren

Gebruik Schijfhulpprogramma als u een opslagapparaat moet wissen of formatteren.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.