Een reservekopie maken van uw Mac

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een reservekopie?

Als u het formaat van een specifiek bestand of specifieke map wilt zien, klikt u er eenmaal op en drukt u op Command-I. Als u opslaginformatie over de Mac wilt zien, klikt u op het Apple-menu linksboven in het scherm. Kies 'Over deze Mac' en klik op de tab 'Opslag'. In het geval van Time Machine-reservekopieën is het het beste om een schijf te gebruiken die minimaal tweemaal zo veel opslagcapaciteit heeft als de Mac.