Ondersteuning voor Keynote

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die je nodig hebt voor Keynote.

Lees wat er nieuw is in Keynote voor Mac en iOS

Herontworpen documentbeheer, slepen tussen apps, nieuwe nieuwe opties voor het maken van vormen en meer.

Hulp bij Keynote

Maak en bewerk Keynote-presentaties op je Mac, op iCloud.com en op je iPhone of iPad. Als je wilt weten hoe je iets kunt doen met Keynote, kunnen deze gebruikershandleidingen helpen.

Meer informatie

iWork-gemeenschappen

Vind oplossingen voor Pages, Numbers en Keynote in onze iWork-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met Keynote

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor je.