Keynote gebruiken met een app voor videovergaderen op de Mac

Lees hier hoe u uw Keynote-presentatie kunt afspelen en delen tijdens videovergaderingen op uw Mac.

Een presentatieoptie kiezen

• Als u de nieuwste versie van Keynote op uw Mac hebt, kunt u uw presentatie in een venster afspelen en tijdens de presentatie andere apps gebruiken. Kies 'Speel af' in de menubalk en kies vervolgens 'Speel diavoorstelling af in venster'. Kies een van de andere presentatieopties hieronder om de notities van de presentator in Keynote weer te geven.
  • Als u een iPhone of iPad hebt, kunt u Keynote Remote gebruiken om Keynote op uw Mac te bedienen en kunt u uw notities bekijken op uw iPhone of iPad.
  • Als u een iPad met iPadOS hebt, kunt u Sidecar gebruiken om uw iPad als tweede beeldscherm van uw Mac te gebruiken. Vervolgens kunt u uw presentatie afspelen of de notities van de presentator op een van beide schermen weergeven.

Notities van presentator weergeven

Als u in Keynote notities van de presentator hebt staan, moet 'Notities van presentator' ingeschakeld zijn voordat u uw Keynote-presentatie afspeelt. Lees hier hoe u notities van de presentator kunt bekijken tijdens een presentatie.

Uw presentatie afspelen

Raadpleeg uw app voor videovergaderen voor meer informatie over het delen van inhoud vanuit een afzonderlijke app.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.