Support voor iMovie

Doe meer met iMovie

Een film maken

Lees hoe je je film maakt en polijst, video- en geluidseffecten toevoegt, en de film deelt met anderen.

De bibliotheek verplaatsen

Als je ruimte moet vrijmaken op je Mac, kun je de iMovie-bibliotheek verplaatsen naar een externe schijf.

Ondersteunde camera's

Een breed scala aan digitale video- en fotocamera's van andere merken is compatibel met iMovie.

Projecten en gebeurtenissen bijwerken

Je kunt projecten en gebeurtenissen van eerdere iMovie-versies bijwerken zodat deze werken met de nieuwste versie van iMovie voor macOS.

Informatiebronnen

Gebruikershandleidingen

Kom meer te weten over features en ontdek wat iMovie op je MaciPhone of iPad allemaal kan.

Feedback

Stuur ons je opmerkingen over iMovie voor macOS of iOS en iPadOS.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.