Support voor iMovie

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die je nodig hebt voor iMovie.

4K-video bewerken en delen met iMovie

Video die is opgenomen met 4K-resolutie, heeft een resolutie die vier keer zo hoog als die van 1080p HD-video en biedt daardoor superieure scherpte en kwaliteit.

Hulp bij iMovie

Of je nu video's wilt opnemen, afspelen, bewerken of delen, onze gebruikershandleidingen kunnen helpen.

Meer informatie

iMovie-gemeenschappen

Vind oplossingen voor iMovie voor Mac en iOS met Apple Support-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met iMovie

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor je.