Apps handmatig bijwerken op een Apple apparaat

U kunt automatische updates uitschakelen en apps handmatig bijwerken. Of u kunt automatische updates inschakelen, zodat u niet elke app handmatig hoeft bij te werken.

Apps handmatig bijwerken

Op uw iPhone en iPad worden apps die u downloadt uit de App Store standaard automatisch bijgewerkt. Maar als er een probleem is, kunt u een app handmatig bijwerken.

Apps handmatig bijwerken op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de App Store.
  2. Tik op uw profielsymbool bovenaan het scherm.
  3. Scrol om updates in afwachting en versienotities te zien. Tik op 'Werk bij' naast een app om alleen die app bij te werken of tik op 'Werk alle bij'.
    iPhone met beschikbare updates voor de Apple Store-app en Shazam-app.

Apps handmatig bijwerken op een Mac

1. Open de App Store.
  2. Klik in de navigatiekolom op 'Updates'.
  3. Klik op 'Werk bij' naast een app om alleen die app bij te werken of klik op 'Werk alle bij'.

Als u de app niet uit de App Store op uw Mac hebt gehaald, neemt u contact op met de ontwikkelaar van de app om hulp te krijgen met updates.

Apps handmatig bijwerken op een Apple Watch

1. Open de App Store en scrol helemaal naar beneden.
  2. Tik op 'Account'.
  3. Tik op 'Updates'.
  4. Tik op 'Werk bij' naast een app om alleen die app bij te werken of tik op 'Werk alle bij'.

Automatische updates in- of uitschakelen

Als u liever al uw apps handmatig bijwerkt, schakelt u automatische updates uit. Wanneer u dit doet, ontvangt u meldingen van de App Store als er een update voor een van uw apps klaarstaat.

Automatische updates in- of uitschakelen op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'App Store'.
  3. Schakel 'Automatische updates' in of uit.
    iPhone met instellingen voor apps en app-updates. App-updates is ingeschakeld.

Automatische updates in- of uitschakelen op uw Mac

1. Open de App Store.
  2. Kies 'App Store' > 'Voorkeuren' in de menubalk bovenaan het scherm.
  3. Selecteer of deselecteer 'Automatische updates'.

Automatische updates in- of uitschakelen op uw Apple Watch

1. Ga naar 'Instellingen' > 'App Store'.
  2. Schakel 'Automatische updates' in of uit.

U kunt ook de Watch-app op een iPhone openen, naar 'App Store' scrollen en hierop tikken, en vervolgens 'Automatische updates' in- of uitschakelen.

Automatische updates in- of uitschakelen op uw Apple TV HD of 4K

1. Ga naar 'Instellingen’ > 'Apps'.
  2. Selecteer of deselecteer 'Werk apps automatisch bij'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.