macOS High Sierra

Zorgen dat je Mac up-to-date is

Apple brengt regelmatig software-updates voor je computer uit (waar belangrijke beveiligingsupdates bij kunnen zijn).

Als je een bericht ziet dat er software-updates beschikbaar zijn, kun je aangeven wanneer je deze wilt installeren of kun je een herinnering instellen voor de volgende dag.

Je kunt ook bij 'App Store' in het Apple-menu kijken of er updates zijn.

Handmatig zoeken naar updates

• Om updates te downloaden, kies je Apple-menu > 'App Store' en klik je op 'Updates'.

Automatisch zoeken naar updates

1. Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'App Store'.

Open het paneel 'App Store' in Systeemvoorkeuren

2. Selecteer 'Zoek automatisch naar updates'.

• Als updates zonder jouw toestemming mogen worden gedownload, selecteer je 'Download nieuwe updates op achtergrond'.

• Als je wilt dat updates automatisch worden geïnstalleerd, selecteer je 'Installeer programma-updates'.

• Als je wilt dat updates van macOS automatisch worden geïnstalleerd, selecteer je 'Installeer macOS-updates'.

• Als systeembestanden en beveiligingsupdates automatisch mogen worden geïnstalleerd, selecteer je 'Installeer systeembestanden en beveiligingsupdates'.

Opmerking: Om automatisch updates te downloaden op een MacBook, MacBook Pro of MacBook Air, moet de lichtnetadapter zijn aangesloten op een stopcontact.