macOS High Sierra

App Store-voorkeuren

Je kunt instellen hoe je Mac en programma's worden bijgewerkt via de App Store. Om de voorkeuren voor de App Store te openen, kies je Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik je vervolgens op 'App Store'.

Open het paneel 'App Store' in Systeemvoorkeuren

Zoek automatisch naar updates

Hiermee wordt automatisch gezocht naar updates.

Download nieuwe updates op achtergrond

Hiermee worden updates automatisch gedownload.

Installeer programma-updates

Hiermee worden programma-updates automatisch geïnstalleerd.

Installeer macOS-updates

Hiermee worden macOS-updates automatisch geïnstalleerd.

Installeer systeembestanden en beveiligingsupdates

Hiermee worden systeembestanden en beveiligingsupdates automatisch geïnstalleerd.

Download programma's die zijn aangeschaft op andere Macs automatisch

Hiermee worden programma's gedownload die je op andere Mac-computers in de Mac App Store hebt gekocht.

Hiervoor moet je bij de Mac App Store zijn ingelogd met dezelfde Apple ID als waarmee je de programma's hebt aangeschaft.

Toon updates of Controleer nu

Klik op 'Toon updates' om de beschikbare updates in de Mac App Store te zien.

Klik op 'Controleer nu' om te controleren op updates.

Aankopen en aankopen vanuit apps

Stel in dat er voor aankopen vanuit programma's altijd een wachtwoord moet worden ingevoerd of dat er binnen 15 minuten na het invoeren van het wachtwoord aankopen kunnen worden gedaan. Nadat die periode is verstreken, moet het wachtwoord weer worden ingevoerd.

Gratis downloads

Geef aan of op je Mac een wachtwoord moet worden ingevoerd voor gratis downloads.

Zie Programma's zoeken, kopen en downloaden voor meer informatie over de App Store.