macOS High Sierra

Een beeldscherm of tv aansluiten

Je kunt eenvoudig je Mac-bureaublad bekijken op een beeldscherm, zoals een Apple Thunderbolt Display, of op een tv.

• Een tv of beeldscherm met een HDMI-connector aansluiten: Sluit de kabel rechtstreeks aan op de HDMI-poort op je Mac. Zie Een televisie als beeldscherm gebruiken voor meer informatie over het aansluiten van een tv.

• Een beeldscherm met een VGA-connector aansluiten: Gebruik een Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter om het beeldscherm aan te sluiten op de Thunderbolt-poort  op je Mac.

• Een beeldscherm op een USB-C-poort aansluiten: Gebruik een USB-C-naar-digitale-AV-multipoortadapter of een USB-C-naar-VGA-multipoortadapter om het beeldscherm aan te sluiten op de USB-C-poort op je Mac.

• Een beeldscherm op een Mini DisplayPort aansluiten: Sluit de kabel van het beeldscherm rechtstreeks aan op de Mini DisplayPort  op je Mac.

• Een Apple Thunderbolt Display aansluiten: Sluit de kabel van het beeldscherm rechtstreeks aan op de Thunderbolt-poort  op je Mac. Op sommige nieuwere MacBook Pro-modellen heb je een Thunderbolt 3 (USB-C)-naar-Thunderbolt 2-adapter nodig om een Thunderbolt Display aan te sluiten.

• Een Apple LED Cinema Display aansluiten: Sluit de kabel van het beeldscherm rechtstreeks aan op de Thunderbolt-poort  op je Mac.

Als voor het beeldscherm een videopoort moet worden gebruikt die niet beschikbaar is op je Mac, kun je mogelijk een adapter gebruiken om je beeldscherm aan te sluiten.