macOS High Sierra

Een Magic Keyboard, Magic Mouse 2 of Magic Trackpad 2 opladen

Wanneer je je Magic Keyboard, Magic Mouse 2 of Magic Trackpad 2 op je Mac aansluit, wordt het apparaat automatisch opgeladen.

• Sluit het ene uiteinde van een Lightning-naar-USB-kabel aan op je Magic Keyboard, Magic Mouse 2 of Magic Trackpad 2 en het andere uiteinde op de USB-poort van de Mac.

Je kunt je Magic Keyboard of Magic Trackpad 2 gebruiken terwijl het apparaat is aangesloten op je Mac, maar de Magic Mouse 2 kun je niet gebruiken als deze is aangesloten op de oplaadkabel.

Wanneer je toetsenbord, muis of trackpad is opgeladen, ontvang je een melding dat je de kabel kunt loskoppelen en het apparaat draadloos kunt gebruiken.