Talen

iPhone: problemen met de activering oplossen

Symptomen

Een iPhone toont mogelijk een van de volgende berichten wanneer u deze probeert te activeren:

• 'Uw iPhone kan niet worden geactiveerd, omdat de activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar is.'
  • 'De simkaart in deze iPhone wordt blijkbaar niet ondersteund'
  • 'De iPhone wordt niet herkend en kan niet worden geactiveerd voor service.'
  • 'iTunes kan uw apparaat niet controleren.'

Oplossing

Voer de volgende stappen uit als u een van de bovenstaande berichten hebt ontvangen:

1. Start de iPhone opnieuw op.
  2. Probeer de activeringsserver op een andere manier te bereiken en probeer het apparaat opnieuw te activeren.
    • Probeer verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk waarvan u weet dat het goed werkt als u het apparaat niet kunt activeren via een mobiele dataverbinding.
    • Maak verbinding met iTunes als u het apparaat niet via Wi-Fi kunt activeren.
  3. Herstel de iPhone.

Als u een waarschuwingsbericht ontvangt wanneer u een iPhone probeert te activeren, plaatst u de iPhone in de herstelmodus en herstelt u het apparaat. Als u de configuratie-assistent nog steeds niet kunt voltooien vanwege een activeringsfout, neemt u contact op met Apple voor assistentie.

Aanvullende informatie

Als u wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren om door te gaan met de activering van de iPhone, kan het activeringsslot zijn ingeschakeld als onderdeel van Zoek mijn iPhone.

Laatst gewijzigd op: 25-sep-2013
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 25-sep-2013
  • Artikel: TS3424
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(56 reacties)