Een verbonden apparaat zoeken en bekijken op een computer

Nadat u uw iPhone, iPad of iPod op uw computer hebt aangesloten, kunt u deze bekijken en toegang krijgen tot de instellingen in de Finder of iTunes.

Uw apparaat bekijken in de Finder

In macOS Catalina en hoger worden uw apparaten weergegeven in de navigatiekolom van de Finder. Klik op het apparaat om het te selecteren.

Als u het apparaat niet ziet op uw computer, leest u hier wat u moet doen.

Uw apparaat bekijken in iTunes

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes hebt. Als u Windows of macOS Mojave of eerder gebruikt, wordt uw apparaat weergegeven in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. Als u het apparaat niet ziet op uw computer, leest u hier wat u moet doen.

Als u meerdere apparaten op de computer hebt aangesloten, klikt u op het apparaatsymbool en kiest u het gewenste apparaat in het menu.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.