Uw iPhone of iPad zoeken en bekijken op uw computer

Als u uw iPhone, iPad of iPod aansluit op uw computer, verschijnt het apparaat als het goed is in de Finder of iTunes.

Uw apparaat bekijken in de Finder

Als uw Mac macOS Catalina of nieuwer gebruikt, wordt de naam van het verbonden apparaat weergegeven in de navigatiekolom van elk venster in de Finder. Klik op de naam om de gegevens van het apparaat te bekijken.

Als uw Mac een eerdere versie van macOS gebruikt of als u een Windows-pc gebruikt, kunt u uw apparaat bekijken in iTunes.

Uw apparaat bekijken in iTunes

Als uw Mac macOS Mojave of ouder gebruikt of als u een Windows-pc gebruikt, verschijnt er een symbool van het verbonden apparaat linksboven in het iTunes-venster. Klik op het symbool om de gegevens van het apparaat te bekijken.

Als u het apparaat niet ziet in de Finder of iTunes