Een iPad herstarten

Lees hier hoe u een iPad uitschakelt en weer inschakelt.

Een iPad met Face ID herstarten

1. Houd een van de volumeknoppen en de bovenste knop ingedrukt tot u de schuifknop 'Zet uit' ziet.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de bovenste knop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.

Een iPad met een thuisknop herstarten

1. Houd de bovenste knop ingedrukt tot u de schuifknop 'Zet uit' ziet.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de bovenste knop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.