Start uw iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

Volg deze stappen om een apparaat te herstarten.

Een apparaat herstarten

Uw iPhone X of hoger herstarten

1. Houd de zijknop en één van de volumeknoppen ingedrukt tot de schuifknop verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop om het apparaat volledig uit te schakelen.*
  3. Nadat het apparaat is uitgeschakeld, houdt u de zijknop nogmaals ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.

Een iPhone 8 of lager, iPad of iPod touch herstarten

1. Houd de sluimerknop (of de zijknop) ingedrukt tot de schuifknop verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop om het apparaat volledig uit te schakelen.*
  3. Nadat het apparaat is uitgeschakeld, houdt u de sluimerknop (of de zijknop) nogmaals ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

*Bij iOS 11 of hoger kunt u een apparaat uitschakelen via 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet uit'.

Als een iOS-apparaat is vastgelopen of niet kan worden ingeschakeld