Als u een waarschuwing over de simkaart in een iPhone ziet

Als u een waarschuwing krijgt dat er geen simkaart of een ongeldige simkaart is geïnstalleerd, volgt u deze stappen.

1. Zorg ervoor dat u een actief abonnement bij een mobiele aanbieder hebt.
  2. Werk de iPhone bij naar de nieuwste versie van iOS.
  3. Start de iPhone opnieuw op.
  4. Controleer of er een update van aanbiederinstellingen beschikbaar is. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'. Als er een update beschikbaar is, kunt u 'OK' of 'Werk bij' selecteren.
  5. Verwijder de simkaart uit de simkaarthouder en plaats de simkaart dan opnieuw. Zorg ervoor dat de simkaarthouder volledig in het apparaat zit en niet beweegt. De simkaarthouder van een ander iPhone-model of van een andere telefoonfabrikant past mogelijk niet goed.
  6. Probeer een andere simkaart. Als u er geen hebt, gaat u naar een winkel van uw aanbieder en vraagt u te testen met een andere simkaart. U moet de simkaart wellicht vervangen.

Als u nog steeds een waarschuwing over de simkaart ziet, neemt u contact op met Apple Support.

Lees wat u moet doen als u een waarschuwing ziet dat de simkaart niet wordt ondersteund.