Mac Pro -tuki

Mac Pron osien asentaminen

Lue lisätietoja monista osista, jotka voi vaihtaa ja päivittää.

Muistin asentaminen

Voit asentaa jopa 1,5 Tt muistia Mac Prohosi käyttämällä sen 12 DIMM-muistipaikkaa kokoonpanoina, joissa on 4, 6, 8 tai 12 DIMM-muistimoduulia. Lue lisätietoja tuetuista kokoonpanoista sekä muistin asentamisesta ja vaihtamisesta.

PCIe-korttien asentaminen

Mac Prossa on kahdeksan PCIe-muistipaikkaa, joita voi käyttää monen erityyppisen PCIe-kortin ja jopa kahden Mac Pro Expansion (MPX) -moduulin asentamiseen. Lue ohjeet näytönohjaimen (GPU) sisältävän MPX-moduulin asentamiseen.

Tee entistä enemmän Mac Prolla

Useiden näyttöjen käyttäminen

Mac Prohon voi liittää jopa 12 näyttöä.

Tietoja T2 Security -sirusta

Mac Pron (2019) tiedot on salattu T2 Security -sirun avulla.

Tietoja Mac Pron muistista

Lue, millaista RAM-muistia Mac Prossa voidaan käyttää.

Tietoja PCIe-korteista ja MPX-moduuleista

Mac Prossa on kahdeksan muistipaikkaa, jotka tukevat useita erikokoisia ja erityyppisiä PCIe-kortteja.

Resurssit

Mac Pron perusteet

Lue lisätietoja Mac Pron ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Tekniset tiedot

Tarkista Mac Pro -mallisi tekniset tiedot.

macOS-käyttöopas

Lue lisätietoja macOS:n ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.