Mac mini -tuki

Aloita

Macin määrittäminen

Noudata Käyttöönottoapurin helppoja vaiheittaisia ohjeita, kun aloitat uuden Macisi käytön.

Sisällön siirtäminen uuteen Maciin

Siirtymisapurin avulla voit kopioida dokumenttisi, appisi, käyttäjätilisi ja asetuksesi uuteen Maciin.

Tee entistä enemmän Mac minillä

Muiden laitteiden liittäminen

Jos ulkoisen näyttösi, kovalevysi tai muun laitteesi kaapeli ei ole yhteensopiva Mac minin Thunderbolt 3 (USB-C) -portin kanssa, saatat tarvita sovittimen.

10 Gb Ethernet -yhteyden muodostaminen

Jos olet määrittänyt Mac miniisi 10 Gb Ethernet -yhteyden, lue ohjeet siihen, mitä kaapeleita käyttää ja miten voit maksimoida siirtonopeudet.

Resurssit

Mac minin perusteet

Lue lisätietoja Mac minin ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Tekniset tiedot

Tarkista Mac mini -mallisi tekniset tiedot.

macOS-käyttöopas

Lue lisätietoja macOS:n ominaisuuksista ja siitä, miten saat kaiken irti Macistasi.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.