iMac Pro -tuki

iMac Pron käyttäminen

Turvallinen käynnistäminen

Varmista, että iMac Pro -tietokoneesi käynnistyy aina määrittämältäsi käynnistyslevyltä ja aina aidosta ja luotetusta käyttöjärjestelmästä.

Oikean sovittimen valitseminen

Saatat tarvita sovittimen, jotta voit liittää näytön tai muun laitteen iMac Pron Thunderbolt 3 (USB-C) -porttiin.

Muiden laitteiden liittäminen

iMac Prossa on nopeita Thunderbolt 3 (USB-C) -portteja, jotka mahdollistavat nopean tiedonsiirron ja nopeat videoyhteydet. Apple Thunderbolt 3 (USB-C) -kaapelin avulla voit antaa virtaa ulkoisiin laitteisiin.

Ulkoisten näyttöjen käyttäminen

Voit yhdistää iMac Pron moniin ulkoisiin näyttöihin. Lue lisätietoja entistä tehokkaammasta työskentelystä näyttöjen, televisioiden ja projektoreiden avulla.

Resources

iMac Pron perusteet

Lue lisätietoja iMac Pron ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Tekniset tiedot

Tarkista iMac Pron tekniset tiedot.

macOS-käyttöopas

Lue lisätietoja macOS:n ominaisuuksista ja siitä, miten saat kaiken irti Macistasi.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.