Resursseja Macillesi

Macin tietojen selvittäminen

macOS-version tarkistaminen: Valitse Omenavalikko > Tietoja tästä Macista.

Tietokoneesi tietojen näkeminen: Valitse Omenavalikko > Tietoja tästä Macista. Jos haluat saada yksityiskohtaisempia tietoja, klikkaa Yleiskatsaus-osion Järjestelmäraportti-kohtaa.

Tietokoneesi täydellisten teknisten tietojen löytäminen: Mene Applen tukisivustolle Tekniset tiedot. Saat tekniset tiedot näkyviin muilla kielillä klikkaamalla ”Tekniset tiedot muilla kielillä”.

Tietokoneen ohjekirjan löytäminen: Mene Applen tukisivustolle Käyttöoppaat. Jos et näe Maciasi, klikkaa Selaa tuotteittain ja klikkaa sitten Kannettavat tietokoneet tai Työpöytätietokoneet. Saat oppaat näkyviin muilla kielillä klikkaamalla ”Oppaat muilla kielillä”.

Vinkki: Voit ladata Applen Perusteet-ohjeen Macillesi iBooks Storesta. Avaa iBooks, klikkaa iBooks Store -painiketta työkalupalkissa ja valitse oikealla olevasta Pikalinkit-osiosta Applen käyttöoppaat.

Avaa iBooks

Vianmääritystä koskevat tiedot

Etsi tiedot Apple-tuen verkkosivustolta tai käytä Apple-tukiyhteisöjä, joissa voit saada tietoja Apple-käyttäjiltä ympäri maailmaa.

Huolto- ja korjausvaihtoehdot

Vaihtoehtojesi näkeminen: Valitse Omenavalikko > Tietoja tästä Macista. Klikkaa Järjestelmän tiedot -ikkunassa Huolto ja klikkaa sitten ”Näytä huolto- ja korjausvaihtoehtoni”. Sinun kannattaa ehkä klikata myös kohtaa ”Tarkista huollon ja tuen kattavuus”. Jos haluat lisätietoja, katso Macin huoltaminen tai korjaaminen.

Jos et voi avata Järjestelmän tietoja, voit lukea Applen tukiartikkelin Tietoja tuki- ja huoltovaihtoehdoista.

Vinkki: Jos aiot päivittää uuteen Maciin, katso Applen tukiartikkelia Toimi näin, ennen kuin myyt tai luovutat Macisi.