Tietoja USB-C:stä

USB-C on USB-standardi, joka tukee samanaikaista virran, tiedon ja videon siirtoa.

Jos Macissa on USB-C-portti, voit ladata Macia liittämällä sen USB-C-virtalähteeseen. USB-C–Lightning-kaapeleilla ja USB-C-sovitinkaapeleilla voit myös liittää Macin muihin laitteisiin ja näyttöihin.

• Thunderbolt-3-(USB-C)–Thunderbolt-2-sovitin, jolla yhdistetään tietyt uudet MacBook- ja iMac-mallit Thunderbolt 2 -laitteisiin tai Thunderbolt-näyttöön.

• USB-C Digital AV Multiport -sovitin HDMI-näytön, normaalin USB-laitteen ja USB-C-virtalähteen liittämiseen.

• USB-C VGA Multiport -sovitin VGA-näytön, normaalin USB-laitteen ja USB-C-virtalähteen liittämiseen.

• USB-C–USB-sovitin liittämiseen tavallisiin USB-laitteisiin, kuten kameroihin, tulostimiin ja muistitikkuihin. Tätä sovitinkaapelia ei voida liittää virtalähteeseen.

• USB-C–Lightning-kaapeli, jolla voit liittää iPhonen, iPadin, iPod touchin tai iPod nanon tietokoneesi USB-C-porttiin synkronoimista ja lataamista varten.

Tärkeää: Tietojen menettämisen ja vahingoittumisen välttämiseksi älä irrota USB-C Digital AV Multiport- tai USB-C VGA Multiport -sovitinta virtalähteestä tietoja siirrettäessä.