Tietoja Applen USB-C–USB-sovittimesta

Liitä Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portillinen Mac USB-A-laitteeseen.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

USB-C–USB-sovittimen avulla voit liittää Macin, jossa on Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portti, laitteeseen, jossa käytetään USB-A-johtoa.

Liitä USB-C-liittimellä varustettu iPhone tai iPad Macin USB-A-porttiin käyttämällä kolmannen osapuolen johtoa, kuten Belkin BOOST↑Charge Pro Flex ‑USB-A–USB-C-johto (1 m).

Tiedonsiirto ja muiden laitteiden lataaminen

USB-AKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Käytä tämän sovittimen USB-A-porttia sellaisten muistitikkujen, kameroiden, USB-keskittimien ja muiden laitteiden kanssa, jotka liitetään USB-A-porttiin tiedonsiirtoa tai lataamista varten. Se tukee jopa 5 Gbps:n tiedonsiirtonopeutta (USB 3.1 Gen 1).

Voit liittää tähän porttiin esimerkiksi Lightning–USB-kaapelin Voit käyttää myös Applen USB-C–Lightning-johtoa, jos haluat liittää iOS-laitteen ilman sovitinta.

Tämä sovitin ei tarvitse virtaa toimiakseen, mutta siihen liitettävät laitteet saattavat ottaa virtaa Macista. Jos haluat liittää USB-A-laitteita ja ladata MacBookia samaan aikaan, voit käyttää Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovitinta tai Applen USB-C–VGA Multiport -sovitinta, joissa on myös USB-C-portti lataamista varten.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.