Tietoja Applen USB-C–USB-sovittimesta

Liitä Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portillinen Mac USB-A-laitteeseen.

Applen USB-C–USB-sovittimen avulla voit liittää Macin tai muun laitteen, jossa on Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portti, laitteeseen, jossa käytetään USB-A-kaapelia.

Näissä Mac-malleissa on tämän sovittimen kanssa yhteensopivia portteja:

Tiedonsiirto ja muiden laitteiden lataaminen

USB-A

Käytä tämän sovittimen USB-A-porttia sellaisten muistitikkujen, kameroiden, USB-keskittimien ja muiden laitteiden kanssa, jotka liitetään USB-A-porttiin tiedonsiirtoa tai lataamista varten. Se tukee jopa 5 Gbps:n tiedonsiirtonopeutta (USB 3.1 Gen 1).

Voit liittää tähän porttiin esimerkiksi Lightning–USB-kaapelin iPhonen, iPadin tai iPodin synkronointia ja lataamista varten. Voit käyttää myös Applen USB-C–Lightning-kaapelia, jos haluat liittää iOS-laitteen ilman sovitinta.

Tämä sovitin ei tarvitse virtaa toimiakseen, mutta siihen liitettävät laitteet saattavat ottaa virtaa Macista. Jos haluat liittää USB-A-laitteita ja ladata MacBookia samaan aikaan, voit käyttää Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovitinta tai Applen USB-C–VGA Multiport -sovitinta, joissa on myös USB-C-portti lataamista varten.