Tietoja Applen USB-C–VGA Multiport -sovittimesta

Liitä Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portillinen Mac VGA-näyttöön, samalla kun lataat Macia ja liität USB-A-laitteen.

sovitin

USB-C–VGA Multiport -sovittimen avulla voit liittää Macin, jossa on Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portti, näyttöön, jossa käytetään VGA-kaapelia. Sen avulla voit liittää Macin myös USB-A-laitteisiin, ja siinä on USB-C-portti Mac-kannettavan varten. Kaikkia kolmea porttia voi käyttää samaan aikaan.

Video

VGA

Käytä tämän sovittimen VGA-porttia VGA-kaapelilla liitettävän näytön, television tai projektorin kanssa. Se tukee enintään tarkkuutta 1080p (1 920 x 1 080) 60 Hz:n virkistystaajuudella.

Tiedonsiirto ja muiden laitteiden lataaminen

USB-A

Käytä tämän sovittimen USB-A-porttia sellaisten muistitikkujen, kameroiden ja muiden laitteiden kanssa, jotka liitetään USB-A-porttiin tiedonsiirtoa tai lataamista varten. Se tukee jopa 5 Gbps:n tiedonsiirtonopeutta (USB 3.1 Gen 1).

Voit liittää tähän porttiin esimerkiksi Lightning–USB-kaapelin iPhonen, iPadin tai iPodin synkronointia ja lataamista varten.

Macin lataaminen

USB-C

Käytä tämän sovittimen USB-C-porttia Macin lataamiseen, ei tiedonsiirtoon tai videoiden toistamiseen. Voit esimerkiksi liittää Applen Thunderbolt 3 (USB-C) -kaapelin tai Applen USB-C-latauskaapelin yhden pään tämän sovittimen USB-C-porttiin ja toisen pään Applen USB-C-virtalähteeseen.

Tästä portista saa enintään 60 W virtaa, ja se sopii MacBook-malleille sekä 13 tuuman MacBook Pro -malleille. Saavutat 15- ja 16-tuumaisten MacBook Pro -mallien parhaan lataustehon liittämällä virtalähteen suoraan Maciin, ei sovittimen kautta.

Tämä sovitin ottaa virtaa Macista myös Macin nukkuessa. Voit välttää Mac-kannettavan akun varauksen ehtymisen irrottamalla sovittimen, kun Macia ei ole liitetty verkkovirtaan.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.