Tietoja Applen Thunderbolt 3 (USB-C)–Thunderbolt 2 -sovittimesta

Liitä Thunderbolt 3 (USB-C) -portillinen Mac laitteeseen, jossa käytetään Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia.

Thunderbolt 3 (USB-C)–Thunderbolt 2 -sovittimen avulla voit liittää Macin tai muun laitteen, jossa on Thunderbolt 3 (USB-C) -portti, laitteeseen, jossa käytetään Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia.

Näissä Mac-malleissa on tämän sovittimen kanssa yhteensopivat Thunderbolt 3 (USB-C) -portit:

Tämä sovitin ei ole yhteensopiva sellaisten USB-C-porttien kanssa, jotka eivät tue Thunderbolt 3:a, kuten USB-C-keskittimien tai vuonna 2015 ja sen jälkeen valmistettujen MacBook-mallien USB-C-portin kanssa.

Video

Thunderbolt  tai Thunderbolt 2

Käytä tämän sovittimen Thunderbolt-porttia Macin liittämiseen sellaiseen näyttöön, jossa käytetään Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia. Tämän sovittimen avulla voit liittää Macin esimerkiksi Apple Thunderbolt Display -näyttöön tai LG:n Thunderbolt 2 -näyttöön.

Tämä sovitin ei ole yhteensopiva DisplayPortia tai Mini DisplayPortia käyttävien näyttöjen, kuten Apple LED Cinema Display -näytön, kanssa. Thunderbolt ja Thunderbolt 2 eivät ole sama asia kuin Mini DisplayPort , vaikka portit ovat samanmuotoisia.

Tiedonsiirto

Thunderbolt  tai Thunderbolt 2

Voit käyttää tämän sovittimen Thunderbolt-porttia myös tiedonsiirtoon Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia käyttävän ulkoisen kovalevyn, telakan, Macin tai muun laitteen liittämiseen. Tämä sovitin tukee jopa 10 Gbps:n tiedonsiirtonopeutta Thunderbolt-laitteissa ja jopa 20 Gbps:n tiedonsiirtonopeutta Thunderbolt 2 -laitteissa.

Tämä sovitin on kaksisuuntainen, mikä tarkoittaa sitä, että sen avulla voit liittää Thunderbolt 3 -laitteita Maciin, jossa on Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -portti. Tällöin Macissa on oltava macOS Sierra tai uudempi, ja Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia käyttävällä laitteella on oltava oma virtalähteensä.

Lisätietoja

• Tämä sovitin ei vastaanota virtaa Thunderbolt-portin kautta, joten Macia ei voi ladata liittämällä sovitinta ulkoiseen Thunderbolt-näyttöön tai muuhun laitteeseen, joka syöttää virtaa Thunderbolt-portin kautta.
  • Muut Thunderbolt 3 (USB-C)- ja USB-C-sovittimet