Tietoja Applen USB-C–Lightning-kaapelista

USB-C–Lightning-kaapelilla voit esimerkiksi ladata ja synkronoida AirPodit, AirPods Pro -kuulokkeet, iPhonen, iPadin ja iPod touchin sekä ladata Siri Remoten.

USB-C–Lightning-kaapelilla voit

• ladata AirPodit, AirPods Pro -kuulokkeet, iPhonen, iPadin tai iPod touchin, kun laite on liitetty USB-C-porttiin

• ladata tietyt pikalatausta tukevat iPhone-mallit liittämällä ne tiettyihin USB-C-virtalähteisiin Applen USB-C–Lightning-kaapelilla

• synkronoida iPhonen, iPadin tai iPod touchin tai tuoda kuvia, kun laite on liitetty Maciin tai Windows-tietokoneeseen USB-C-portin kautta

• ladata Siri Remoten, joka on liitetty Macin, Windows-tietokoneen tai USB-C-virtalähteen USB-C-porttiin

• ladata Applen lisävarusteita, kuten Magic Mousen, Magic Keyboardin tai Magic Trackpadin

• käyttää iPhonea tai iPadia omana hotspotina, kun se on liitetty tietokoneeseen USB-C–Lightning-kaapelin avulla.

No alt supplied for Image

Apple TV HD:n USB-C-portti ei tue lataamista, joten sitä ei voi käyttää Siri Remoten lataamiseen. iOS-laitteita ei välttämättä voi ladata muilla kuin Applen valmistamilla USB-C-virtalähteillä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.