Tietoja Applen USB-C–Lightning-kaapelista

USB-C–Lightning-kaapelia voidaan käyttää muun muassa iPhonen, iPadin ja iPod touchin lataamiseen ja synkronointiin sekä Siri Remoten lataamiseen.

USB-C–Lightning-kaapelin avulla voit

• ladata USB-C-porttiin liitetyn iPhonen, iPadin tai iPod touchin
  • pikaladata iPhone X:n, iPhone 8:n, iPhone 8 Plusin, iPad Pron (12,9 tuumaa) (1. sukupolvi ja uudemmat) tai iPad Pron (10,5 tuumaa) sen ollessa kytkettynä Applen 29 W:n, 30 W:n, 61 W:n tai 87 W:n USB-C-virtalähteeseen
  • synkronoida iPhonen, iPadin tai iPod touchin tai tuoda kuvia, kun laite on liitetty Maciin tai Windows-tietokoneeseen USB-C-portin kautta
  • ladata Siri Remoten, joka on liitetty Macin, Windows-tietokoneen tai USB-C-laturin USB-C-porttiin
  • ladata Applen lisälaitteita, kuten Magic Mousen, Magic Keyboardin tai Magic Trackpadin
  • käyttää iPhonea tai iPadia omana yhteyspisteenä, kun se on liitetty tietokoneeseen USB-C–Lightning-kaapelin avulla.

Apple TV:n (4. sukupolvi) USB-C-portti ei tue lataamista, joten sitä ei voi käyttää Siri Remoten lataamiseen. iOS-laitteita ei välttämättä voi ladata muilla kuin Applen valmistamilla USB-C-virtalähteillä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.