Tietoja Applen USB-C–Lightning-kaapelista

USB-C–Lightning-kaapelilla voit esimerkiksi ladata ja synkronoida AirPods Pro -kuulokkeet, iPhonen, iPadin ja iPod touchin sekä ladata Siri Remoten.

USB-C–Lightning-kaapelilla voit

• ladata AirPods Pro -kuulokkeet, iPhonen, iPadin tai iPod touchin, kun laite on liitetty USB-C-porttiin
  • pikaladata minkä tahansa seuraavista iPhone- tai iPad-malleista, kun laite on liitetty Applen 18 W, 29 W, 30 W, 61 W, 87 W tai 96 W USB-C-virtalähteeseen:
    • iPhone 8, iPhone 8 Plus ja uudemmat
    • iPad Pro (12,9 tuumaa, 1. sukupolvi tai uudempi)
    • iPad Pro (11 tuumaa)
    • iPad Pro (10,5 tuumaa)
    • iPad Air (3. sukupolvi)
    • iPad mini (5. sukupolvi)
  • synkronoida iPhonen, iPadin tai iPod touchin tai tuoda kuvia, kun laite on liitetty Maciin tai Windows-tietokoneeseen USB-C-portin kautta
  • ladata Siri Remoten, joka on liitetty Macin, Windows-tietokoneen tai USB-C-laturin USB-C-porttiin
  • ladata Applen lisävarusteita, kuten Magic Mousen, Magic Keyboardin tai Magic Trackpadin
  • käyttää iPhonea tai iPadia omana yhteyspisteenä, kun se on liitetty tietokoneeseen USB-C–Lightning-kaapelin avulla.

Apple TV HD:n USB-C-portti ei tue lataamista, joten sitä ei voi käyttää Siri Remoten lataamiseen. iOS-laitteita ei välttämättä voi ladata muilla kuin Applen valmistamilla USB-C-virtalähteillä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.