Tilaukset ja ostokset

Etsi tietoja App Storen, iTunes Storen, Apple TV -apin tai Apple Booksin ostoksista tai tietoja Apple Musicin kaltaisista tilauksista.

Maksutavan vaihtaminen

Tarkista tietoihin määritetyt maksutavat, valitse ensisijainen maksutapa tai päivitä laskutustietosi.

Tietoja maksupalveludirektiivistä

Euroopassa sinua saatetaan pyytää todentamaan ostokset tai muutokset laskutustietoihisi (pankki tai kortin myöntäjä).

Tilin turvaaminen

Lue ohjeita yleisten sähköposti- ja lahjakorttihuijausten tunnistamiseen.