Tilaukset ja ostokset

Etsi tarvitsemasi tiedot liittyen App Storen, iTunes Storen, iBooks Store, Apple Musicin ja muiden palveluiden ostoksiin.

Maksuihin liittyvien ohjeiden hankkiminen

Lue ohjeet ostohistorian tarkistamiseen ja laskutustietojen hallintaan.

Maksutavan määrittäminen

Lue lisätietoja siitä, millä maksutavoilla voit ostaa sisältöä iTunes Storesta, App Storesta ja iBooks Storesta tai maksaa Apple Music -tilauksesi tai iCloud-tallennustilauksesi.

Koko perheen ostosten hallinta

Perhejako- ja Pyydä ostamaan -toiminnon ansiosta voit antaa lastesi valita sisältöä itse siten, että sinä hallitset silti rahankäyttöä.

Ostosten tehokas käyttö

Lue ohjeet siihen, miten voit ladata sisältöä uudelleen tai palauttaa sisältöä tai toimintoja, jotka olet ostanut ohjelmassa.

Tilin turvaaminen

Lue ohjeita yleisten sähköposti- ja lahjakorttihuijausten tunnistamiseen.