Tietoja laskutuksesta ja ostoksista Euroopassa

Kun ostat Euroopassa jotakin App Storesta tai muusta Apple-mediapalvelusta, sinua saatetaan pyytää vahvistamaan luotto- tai pankkikorttisi kortin myöntäjältä.

Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi käytettävissä olevista maksutavoista.

Tietoja ostosten tekemisestä Euroopassa

Kun ostat jotakin App Storesta tai muusta Apple-mediapalvelusta tai hankit iCloud+-tallennustilaa, saatat saada pyynnön valtuuttaa luotto- tai pankkikorttisi kortin myöntäjältä. Kortti on ehkä valtuutettava myös silloin, kun lisäät uuden maksutavan. Jos näin käy, noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos et voi noudattaa näyttöön tulevia kortin myöntäjän ohjeita, ota yhteyttä korin myöntäjään. Jos käytät laitetta, jossa ei ole internet-selainta, kuten Apple TV:tä tai Apple Watchia, sinua pyydetään vahvistamaan maksutapa jollakin toisella laitteella.

Euroopassa ostoksia ei välttämättä ryhmitellä samaan laskuun. Kukin tekemäsi ostos veloitetaan valitsemallasi maksutavalla heti, kun teet ostoksen. Lue lisätietoja siitä, miten ostokset laskutetaan.

Apple Payn käyttäminen Euroopassa

Voit tehdä ostoksia App Storessa tai Apple-mediapalveluissa Apple Payn avulla millä tahansa iPhonen tai iPadin Lompakko-apissa olevalla soveltuvalla kortilla. Lue, miten Lompakko-kortti otetaan käyttöön.

Jos Lompakko-apissasi on useita kortteja, voit valita jonkin muun kuin oletuskortin, kun teet ostoksia Apple Payn avulla.

Jos et halua käyttää Apple Payta ostosten tekemiseen App Storessa tai muissa Apple-mediapalveluissa, poista Apple Pay maksutapojen luettelosta:

1. Avaa Asetukset-appi iPhonessa tai iPadissa.

2. Napauta nimeäsi ja sitten Maksu ja toimitus.

3. Napauta Muokkaa ja poista Apple Pay.

Lue lisätietoja toisen maksutavan lisäämisestä.

Maat ja alueet, joita tämä koskee

Itävalta

Belgia

Bulgaria

Kroatia

Tšekin tasavalta

Kypros

Tanska

Viro

Suomi

Ranska

Saksa

Kreikka

Unkari

Islanti

Irlanti

Italia

Latvia

Liechtenstein

Liettua

Luxemburg

Malta

Alankomaat

Norja

Puola

Portugali

Romania

Slovakia

Slovenia

Espanja

Ruotsi

Iso-Britannia