Ostettujen TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen

Lue, miten voit ladata Apple TV -apista ostamasi TV-ohjelmat ja elokuvat uudelleen.

TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen iPhonella tai iPadilla

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Napauta Kirjasto-välilehteä.

3. Napauta elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jonka haluat ladata uudelleen. Jos käytät Perhejakoa, voit ladata haluamasi perheenjäsenen ostokset napauttamalla hänen nimeään.

4. Napauta Lataa-painikettaLataa-painike.

Etkö näe ostamaasi elokuvaa tai TV-ohjelmaa?

TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen Maciin

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Klikkaa Kirjasto-välilehdessä Elokuvat tai TV-ohjelmat. Jos käytät Perhejakoa, klikkaa Perhejako ja valitse sitten perheenjäsenen nimi, jotta voit ladata hänen ostoksensa.

3. Pidä osoitinta elokuvan tai TV-ohjelman päällä ja klikkaa sitten Lataa-painiketta Lataa-painike.

Etkö näe ostamaasi elokuvaa tai TV-ohjelmaa?

TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen tietokoneeseen

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Avaa Kirjasto-välilehtiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja valitse Elokuvat tai TV-ohjelmat.

3. Pidä osoitinta elokuvan tai TV-ohjelman päällä ja klikkaa sitten Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

4. Klikkaa Lataa.

Etkö näe ostamaasi elokuvaa tai TV-ohjelmaa?

TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen Apple TV:hen ja muihin laitteisiin

Et voi ladata Apple TV:n, äly-TV:iden ja muiden suoratoistolaitteiden elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV -apilla. Voit suoratoistaa ostamiasi elokuvia ja TV-ohjelmia. Avaa vain Apple TV -appi ja siirry kirjastoosi.

Etkö näe ostamaasi elokuvaa tai TV-ohjelmaa?

Elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen Apple TV+:sta tai Apple TV -kanavilta

Apple TV -kanaviisi tai Apple TV+ -tilaukseesi sisältyvät TV-ohjelmat ja elokuvat eivät näy ostoluettelossasi.

Lue, miten voit ladata elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV+:sta ja Apple TV -kanavilta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.