MacBook Pro -näytön kirkkauden muuttaminen

Lue, miten näytön kirkkautta säädetään tai miten se määritetään automaattisesti.

Mac säätää näytön kirkkautta oletusarvoisesti ympäröivän valon mukaan sisäisen valoanturin avulla.

Kirkkauden määrittäminen automaattisesti

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset, klikkaa Näytöt ja klikkaa Näyttö.
  2. Valitse Säädä kirkkautta automaattisesti.

Kirkkauden määrittäminen manuaalisesti

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset, klikkaa Näytöt ja klikkaa Näyttö.
  2. Säädä näytön kirkkautta vetämällä Kirkkaus-liukusäädintä.

Näytön automaattisen kirkkauden oletusasetus saattaa joissakin hämärämmissä olosuhteissa, kuten sisätiloissa, rajoittaa enimmäiskirkkauden tasolle, joka on absoluuttisen maksimin alapuolella. Jos haluat määrittää kirkkauden absoluuttiselle maksimitasolle näissä valaistusolosuhteissa, poista Säädä kirkkautta automaattisesti -asetus käytöstä ja määritä sitten kirkkaus maksimitasolle.

Jos poistat automaattisen kirkkaudensäädön käytöstä, sinun kannattaa ottaa se myöhemmin takaisin käyttöön akun keston parantamiseksi.

Lisätietoja

Lue lisää Macin näytön kirkkauden muuttamisesta.

Lue, miten 16-tuumaisen MacBook Pron näytön virkistystaajuus vaihdetaan.

Jotkin ominaisuudet, kuten True Tone ja virkistystaajuuden vaihtaminen, ovat käytettävissä vain joissakin uudemmissa Mac-malleissa.