Hiiren tai ohjauslevyn kaksoisklikkauksen ja vierityksen nopeuden muuttaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muuttaa Apple Magic Mouse -hiiren, Apple Magic Trackpad -ohjauslevyn tai Macin sisäisen ohjauslevyn kaksoisklikkauksen ja vierityksen nopeutta. Voit myös ottaa vierityksen näissä laitteissa käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Järjestelmäasetukset-ikkunasta Käyttöapu.
  3. Valitse vasemmasta sivupalkista Hiiri ja ohjauslevy.
  4. Voit säätää hiiren tai ohjauslevyn kaksoisklikkauksen nopeutta säätämällä alla olevaa liukusäädintä.
    Järjestelmäasetukset
  5. Voit säätää hiiren tai ohjauslevyn vierityksen nopeutta valitsemalla Ohjauslevyn valinnat tai klikkaamalla Hiiren valinnat -painiketta.
  6. Voit säätää laitteen vierityksen nopeutta näyttöön tulevassa ikkunassa olevalla liukusäätimellä. Voit myös ottaa hiiren tai ohjauslevyn vieritystoiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
    Vieritysnopeus Järjestelmäasetukset-ikkunassa

Järjestelmäasetukset-ikkunan Käyttöapu-kohdassa voit myös laittaa ohjauslevyn kolmen sormen vedon päälle.