Taustavalaistun näppäimistön kirkkauden säätäminen

Lue, onko kannettavassa Apple-tietokoneessasi taustavalaistu näppäimistö, ja perehdy sen kirkkauden säätämiseen automaattisesti tai manuaalisesti.

Selvitä, onko kannettavassa tietokoneessasi taustavalaistu näppäimistö

Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset ja sitten Näppäimistö. Jos Näppäimistöasetukset-ikkunassa on Säädä näppäimistön kirkkautta heikossa valossa -valintaneliö, sinulla on taustavalaistu näppäimistö.

Säädä näppäimistön kirkkautta automaattisesti tai manuaalisesti

Voit säätää näppäimistön kirkkautta automaattisesti vallitsevan valon mukaan tai manuaalisesti.

Kirkkauden säätäminen automaattisesti

Voit asettaa näppäimistön kirkkauden säätymään automaattisesti seuraavasti:

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset ja sitten Näppäimistö.
  2. Valitse Säädä näppäimistön kirkkautta heikossa valossa -valintaneliö.

Kirkkauden säätäminen manuaalisesti

Voit lisätä näppäimistön kirkkautta painamalla kannettavan tietokoneen sisäisen näppäimistön F6-näppäintä. Voit vähentää kirkkautta painamalla F5-näppäintä.

Jos et pysty säätämään näppäimistön kirkkautta manuaalisesti, se johtuu todennäköisesti siitä, että olet hyvin kirkkaassa ympäristössä ja Mac on asetettu säätämään kirkkautta automaattisesti. Tässä tapauksessa taustavalaistu näppäimistö sammuu. Jos siirryt paikkaan, jossa on vähemmän valoa, voit taas säätää näppäimistön kirkkautta.

Säädä kirkkautta MacBook Prossa Touch Barilla

Jos käytät vuoden 2016 MacBook Prota, voit säätää näppäimistön kirkkautta nopeasti napauttamalla Control Stripissä :

Control Strip avautuu, ja voit säätää näppäimistön kirkkautta napauttamalla   :